Κύπρος

Λευκωσία: Σεξουαλική επίθεση κατά 17χρονης

«Χέρι» στη μέση του δρόμου έβαλε 21χρονος σε 17χρονη η οποία κατάγγειλε τη συμπεριφορά του στην Αστυνομία. Ο ύποπτος συνελήφθη προχθές τυχαία, λόγω της παρατηρητικότητας γυναίκας αστυνομικού και χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 11 Ιανουαρίου ενώ η 17χρονη περπατούσε σε δρόμο της Λευκωσίας, άγνωστός της άντρας την πλησίασε και της επιτέθηκε άσεμνα με το χέρι. Παράλληλα, προέβη και σε άλλη άσεμνη ενέργεια, όπως αναφέρεται στην καταγγελία.

Προχθές γυναίκα αστυφύλακας του αστυνομικού σταθμού Λατσιών που ήταν γνώστης της υπόθεσης, αν και εκτός υπηρεσίας, αναγνώρισε τον ύποπτο και με τη βοήθεια και άλλων προσώπων προχώρησε στη σύλληψή του.

Κατά τη σωματική έρευνα στην οποία υπεβλήθη, εντοπίστηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης. Αμέσως συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και κρατήθηκε.

Χθες, ο 21χρονος οδηγήθηκε από μέλη του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας που διερευνά την υπόθεση, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτησή του για τέσσερις ημέρες.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα