Κύπρος Περίεργα

Λευκωσία: Την παντρεύτηκε και μετά έμαθε το πραγματικό της όνομα!

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», πρόκειται για Έλληνα ο οποίος παντρεύτηκε με την αλλοδαπή αγαπημένη του από το Βιεντάμ, η οποία βρέθηκε στη Κύπρο για να εργαστεί πριν από μερικά χρόνια.

Με την λήξη της εργασίας της έφυγε για την πατρίδα της και επέστρεψε μετά από λίγο καιρό με άλλο διαβατήριο έχοντας διαφορετικό όνομα απ’ την πρώτη φορά.

Μετά από την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Έλληνα υπήκοο, ζήτησε άδεια παραμονής στην Κύπρο ως Ευρωπαία πολίτιδος. 

Κατά τον έλεγχό της από το Τμήμα Μετανάστευσης, παραδέχθηκε ότι το όνομα της δεν είναι το πραγματικό αλλά αυτό της αδελφής της το οποίο χρησιμοποίησε στη δεύτερη φορά που ήρθε στη Κύπρο, χωρίς να το γνωρίζει ούτε ο σύζυγός της.

Για την εν λόγο υπόθεση έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για υπόθεση εικονικού γάμου, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και ψευδούς ενόρκου δηλώσεως.

Η κατηγορουμένη βρέθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παραδέχθηκε τις εναντίον της κατηγορίες με την ποινή της φυλάκισής της να ανέρχεται στους οκτώ μήνες.

Από την πλευρά του ο Έλληνας σύζυγος της, υποστήριξε ότι πρόκειται να την ξανά παντρευτεί με το πραγματικό της όνομα αυτή τη φορά.

ΠΗΓΗ: newsbomb

Όλη η επικαιρότητα