Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Λευτέρης Βαρουξής: «Ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη στήριξή σας»

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τη στήριξή σας στην προσπάθειά μου για εκπροσώπηση της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη βοήθειά σας.

Οι χιλιάδες σταυροί που έλαβα σε όλη την χώρα, καθώς και η πολύ τιμητική θέση στην οποία με κατατάξατε είναι για μένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Μαζί παλέψαμε για κοινές αρχές και αξίες, για τη Νέα  Δημοκρατία και την Πατρίδα μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας πορεύτηκα με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές της παράταξής μας.

Αξίες και αρχές, που διαχρονικά μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να πράττουμε το παν προς όφελος της Πατρίδας.

Μαζί δώσαμε μια δύσκολη μάχη τους τελευταίους μήνες , με απαράμιλλο ήθος και αξιοπρέπεια και μαζί θα συνεχίσουμε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η νίκη στις ευρωεκλογές ήταν το πρώτο στοίχημα που κερδίσαμε.

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές καταγράψαμε μια ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν το δεύτερο στοίχημα που κερδίσαμε , το δεύτερο βήμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που επιθυμούν οι πολίτες.

Το μήνυμά των ψηφοφόρων  ήταν ηχηρό και καθολικό, καθώς ποτέ στο παρελθόν μια παράταξη δεν είχε κερδίσει τις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας. Και μάλιστα τις 11 εξ αυτών με τους υποψηφίους που είχαν την επίσημη υποστήριξή της.

Το κόμμα μας πέτυχε συντριπτική επικράτηση  και πλέον διαθέτει τεράστια δυναμική στην ελληνική κοινωνία , ενόψει των πρόωρων εθνικών εκλογών που θα διεξαχθούν σ’ ένα μήνα περίπου.

Η καθολική υπεροχή της ΝΔ επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες κέρδισε περιφέρειες της χώρας που εκλογικά πάντα υστερούσε, όπως τη Δυτική Ελλάδα όπου ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ένας νέος άνθρωπος ,  κατάφερε να  ανατρέψει όλα τα αρχικά προγνωστικά.

Η δέσμευσή μου να συνεχίσω τον κοινό μας αγώνα ως πιστός στρατιώτης της μεγάλης Ευρωπαϊκής, Πατριωτικής ,  Κεντροδεξιάς Παράταξης, ισχύει στο ακέραιο.

Υπηρέτησα και θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς.

Θα είμαι παρών στην ενωμένη και  ισχυρή  Νέα Δημοκρατία της επόμενης μέρας , ώστε να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα για την έξοδο από την κρίση, την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επίτευξη της ανάπτυξης.

Γνώμονας των επιλογών, των αποφάσεων και των ενεργειών μου, ήταν , είναι και θα είναι το συμφέρων όλων των Ελλήνων πολιτών.

Σας ευχαριστώ γι άλλη μια φορά για τη βοήθειά σας και την εμπιστοσύνη σας και είμαι βέβαιος ότι θα συναντηθούμε και πάλι σε κοινούς μας αγώνες για την πατρίδα και την παράταξή μας

Βαρουξής Λευτέρης

Όλη η επικαιρότητα