Λευτέρης Βαρουξής: Μαζί με τον Κυριάκο

Σήμερα είχα την χαρά να συνοδεύσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία που πραγματοποίησε στην Ηλεία.

Περπατήσαμε μαζί στην Ολυμπία, στα Μακρίσια, στην Κρέστενα, στον Πύργο και στην Ανδραβίδα.

Επισκεφτήκαμε το μουσείο, τον αρχαιολογικό χώρο, τα μαγαζιά στις πλατείες και στους κεντρικούς δρόμους. Συνομιλήσαμε με κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες και ο πρόεδρός μας τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να αναδειχθούν -σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση- όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω μαζί του για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας , αλλά και για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει ως κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία την επομένη των εκλογών για την επίλυσή τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης – που διάλεξε να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα , δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας – ζήτησε μια ισχυρή εντολή για να μπορέσει να αλλάξει την Ελλάδα. Στις 7 Ιουλίου από την Ηλεία θα στείλουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής! Όπως είπε ο πρόεδρός μας «αυτές τις τρεισήμισι εβδομάδες που έμειναν μέχρι τις εκλογές, πρέπει να πείσουμε και τους αναποφάσιστους συμπολίτες μας- που πολιτικά ανήκουν σε κόμματα, τα οποία μπορεί να βρίσκονται μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν σε κάποια από αυτά που δεν θα κατέβουν καν στις εκλογές – ότι σήμερα η μόνη επιλογή , που δεν θα αισθάνεται κανείς ότι ψήφος του μπορεί να πήγε χαμένη, είναι η επιλογή στήριξης της Νέας Δημοκρατίας».

Και θα το επιτύχουμε αυτό ακόμα κι αν χρειαστεί να πάμε πόρτα – πόρτα και να μιλήσουμε στον καθένα συμπολίτη μας ξεχωριστά. Από τώρα και μέχρι και την 7η Ιουλίου δεν υπάρχει καμία επανάπαυση, διότι δεν ψηφίζουν οι δημοσκοπήσεις, ψηφίζουν οι πολίτες στην κάλπη και η πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί μόνο, εάν το βράδυ της 7ης Ιουλίου δώσουμε στη Νέα Δημοκρατία μία ισχυρή εντολή.

Γι αυτό και κανείς δεν πρέπει να λείπει από αυτή την εκλογική αναμέτρηση!