Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Λευτέρης Βαρουξής: Πάνω από 8000 ευχαριστώ στην Ηλεία!

Ακούστε το άρθρο

Στις φίλες και στους φίλους, στους πολίτες της Ηλείας, σε όλες και όλους τους συμπατριώτες μου, που με στήριξαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, απευθύνω ένα μεγάλο, ειλικρινές και εγκάρδιο ευχαριστώ!

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη σας και αδιάκοπα θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μας. Θα είμαι πάντα εδώ, μια φωνή δική σας, μια φωνή δίπλα σας.

Σ’ αυτή την, χρονικά, μικρή προεκλογική περίοδο κατάφερα να μιλήσω με πολλούς από εσάς, να επικοινωνήσουμε, να επιχειρηματολογήσουμε.
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να επισκεφθώ όλα τα χωριά μας και να μιλήσω με όλους σας.

Δεσμεύομαι ότι θα το πράξω στη συνέχεια κι ας τέλειωσαν οι εκλογές. Μαζί θ’ αγωνιστούμε για την ανόρθωση της κοινωνίας μας, για ελευθερία, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους συνυποψηφίους μου που ενωμένοι δώσαμε έναν πολύ δύσκολο, αλλά γόνιμο αγώνα.

Ευχαριστώ κάθε φίλη και φίλο -και διαπίστωσα με συγκίνηση ότι ήσαν πολλοί- που με οποιονδήποτε τρόπο με υποστήριξαν έμπρακτα κατά την προεκλογική μου μάχη.

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί και η καταμέτρηση των ψήφων τόσο στην Ηλεία όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο για να δούμε και το σύνολο των σταυρών που έλαβα σε αυτό το όμορφο ταξίδι των ευρωεκλογών.

Μέχρι να τα ξαναπούμε από κοντά, σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Λευτέρης Βαρουξής
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ

Όλη η επικαιρότητα