Αθλητισμός

Legends 2004: Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο αγώνα!

Ακούστε το άρθρο

ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ EURO 2004 ΣΤΟ KΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ακριβώς 15 χρόνια μετά τον μαγικό ημιτελικό με την Τσεχία, το τρόπαιο του EURO 2004, η αγαπημένη μας κούπα, θα βρίσκεται στο WalkofFame του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Aπό τις 6μμ έως και τις 9μμ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί της, ενώ στο τέλος της βραδιάς οι Legends 2004 θα είναι εκεί για να μιλήσουν στο κοινό και τα ΜΜΕ, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα της Ριζούπολης.

Σας περιμένουμε όλους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να γιορτάσουμε μαζί και να προετοιμαστούμεγια τον μεγάλο αγώνα της Ριζούπολης, Legends 2004 vPortugalLegends!

 

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Λίγες ώρες πριν τεθούν αντιμέτωποι στους πάγκους για τον ιστορικό αγώνα – αναβίωση του επικού τελικού της Λισαβόνας, δύο μεγάλες προσωπικότητες

του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δύο Πρωταθλητές Ευρώπηςμε τεράστια προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, σε μία μοναδική εκδήλωση.

Την Τετάρτη3 Ιουλίου, ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Φερνάντο Σάντος θα βρεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για μια συζήτηση με τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Βασίλη Σαμπράκο.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Κτίριο ΕΛΣ (Εναλλακτική Σκηνή) με ώρα έναρξης 12:00, και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό, με ώρα προσέλευσης 11:30.Απαραίτητη για το κοινό η προεγγραφή στον σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/legends-2004-stage

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την CosmoteTV.Λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης, η ώρα προσέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά και δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο, μετά την έναρξη της εκδήλωσης.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η ΑΜΚΕ «Champions for Life» έχουν συνεργαστεί για ένα αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 15 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004. Με το εορταστικό αυτό πρόγραμμα ξεκινά και επίσημα η δράση της ΑΜΚΕ «Champions for Life», που με τη στήριξη του ΙΣΝ, προσβλέπει στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και στη διάδοση των αξιών του αθλητισμού, της συνεργασίας, της άμιλλας και της χαράς της συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες:

legends2004@fairplay.gr

210 6231078

#zisexana #gr_legends_2004 #championsforllife

Όλη η επικαιρότητα