Αθλητισμός

Λεμονής: «Πεινάμε για τίτλους, νίκες και στα ντέρμπι»

Ακούστε το άρθρο

Να δείξουν τη «δίψα» τους για μεγάλες νίκες και την κατάκτηση του νταμπλ, ζήτησε ο Τάκης Λεμονής από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα με αφορμή την πρόσληψή του από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Υπάρχουν δυσκολίες σ’ έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω εάν είναι πιο δύσκολη αυτή η φορά από τις προηγούμενες όμως νιώθω μεγάλη όρεξη και μεγάλη πείνα για να κατακτήσουμε τους τίτλους με την ομάδα.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι για να τ’ αλλάξεις όλα. Υπάρχει δουλειά, ο παράγοντας άνθρωπος και η ψυχολογία.

Σήμερα κάναμε προπόνηση μόνο με δέκα παίκτες και με παιδιά από την Νέων. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας στα προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει να τα δούμε. Ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας είναι λίγος», δήλωσε ο Τάκης Λεμονής.

Σχετικά με την εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα είπε πως «με έχει πειράξει και με τσαντίζει αυτό που έγινε με τις ήττες της ομάδας.

Πραγματικά δεν είναι μόνο θέμα πρόκλησης αλλά είναι και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα συνυφασμένη με τίτλους.

Μας αρέσει να κερδίζουμε και στη προπόνηση. Θέλουμε να τα καταφέρουμε. Εχουμε ένα θέμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε την πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και να επιστρέψουμε στις νίκες και στα μεγάλα ματς κάτι το οποίο θέλουμε όσο τίποτα άλλο. Πρέπει να επιστρέψουμε σε νίκες και σε μεγάλα ματς».

Όσον αφορά στους παίκτες τόνισε πως «η επιστροφή μου είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ. Είναι απόλυτη ευτυχία και δώρο Θεού να ασχολείσαι με την ομάδα που αγαπά.

Εγώ όμως εκτός των άλλων θέλω να είμαι πολύ καλός επαγγελματίας και να πετύχω. Το είπα και στους παίκτες μας το λέω και σε εσάς πως αισθάνομαι μέσα μου την δίψα και την πείνα για νίκες και τίτλους».

Ο Λεμονής αναφέρθηκε και στην εικόνα που έχει για την ομάδα αλλά και για όλα όσα έχει προλάβει να μάθει τις τελευταίες ώρες.

«Εχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια. Ενημερώνομαι συνεχώς από χθες σε θέματα της φυσικής κατάστασης γιατί έχουμε ακούσει αρκετά για την κούραση.

Είναι κάτι το οποίο πρέπει να το δούμε. Γιατί όταν κάτι δεν πάει καλά δεν φταίει ένα πράγμα αλλά ένας συνδυασμός πραγμάτων.

Ο σχηματισμός που θα χρησιμοποιήσουμε θα εξαρτάται από τους παίκτες και τα χαρακτηριστικά που θα έχουν. Εμείς θα κοιτάξουμε να τα αξιοποιήσουμε όλα αυτά. Στόχος είναι να στηριχτούμε σε περισσότερους παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα