Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Λένια Παπασπηλιωτοπούλου: Να μπει μπροστά η νεολαία!

Ακούστε το άρθρο

H Λένια Παπασπηλιωτοπούλου, στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με την παράταξη ”Ήλιδα- Νέα εποχή”…

“Ζω και εργάζομαι τα τελευταία δέκα χρόνια στην καρδιά της Αμαλιάδας. Σε μια πόλη που την τελευταία πενταετία έχει πάρει την κατιούσα.
Είναι πια φανερό στα πάντα. Στην οικονομική δραστηριότητα, στην απομάκρυνση των υπηρεσιών, στην απαράδεκτη εικόνα και λειτουργία της. Σκουπίδια παντού, ανεπαρκείς χώροι στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των τοπικών επιχειρήσεων.
Το τελευταίο πλήγμα ήρθε με την υποβάθμιση του Τ.Ε.Ι.
Η Σχολή της πόλης μας που ιδρύθηκε με τόσο αγώνα, μετακινείται στο Αγρίνιο και απομένει ένα τμήμα χωρίς δικαιώματα, χωρίς κύρος, με βέβαιη την επικείμενη κατάργηση. Οι φοιτητές που ζωογονούν την πόλη και την αγορά της σε λίγο καιρό θα εξαφανιστούν.
Και τόσους μήνες δεν είδαμε καμιά αντίδραση από το δήμαρχο!

Αυτή η επικίνδυνα φθίνουσα πορεία πρέπει να σταματήσει!
Επιτέλους, είναι καιρός η νεολαία να μπει μπροστά!
Τώρα πια υπάρχει μέτρο σύγκρισης, μπορούμε όλοι να δούμε τις διαφορές! Με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη, που ήξερε να διεκδικεί και να δουλεύει, γνωρίσαμε ανάπτυξη, έργα πολιτισμού, φροντίδα για την πόλη και τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.

Γι ΄ αυτό αποφάσισα κι εγώ με τη σειρά μου να ενταχθώ την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για να βοηθήσω σ’ έναν αγώνα που τώρα ξεκινάει.
Έναν αγώνα για το δικαίωμα στην πρόοδο και τις ευκαιρίες για τα νέα παιδιά!
Έναν αγώνα που θα βγάλει την πόλη μας από το βούρκο των τελευταίων χρόνων.
Έναν αγώνα για να υπάρξει #ανάπτυξη_ξανά!
Έναν αγώνα που στο τέλος θα δικαιωθεί!

ΛΕΝΙΑ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ιδιωτική Υπάλληλος”

Όλη η επικαιρότητα