Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Λεοναρδόπουλος Λεωνίδας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ακούστε το άρθρο

Ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Λεοναρδόπουλος Λεωνίδας γεννήθηκε στην Αθήνα. Με καταγωγή από τη Γορτυνία , είναι παντρεμένος με την ιατρό Στασινοπούλου Αιμιλία και έχει δύο παιδιά 6 και 10 ετών. Κατοικεί και εργάζεται μόνιμα στον Πύργο. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σιένα, στην Τοσκάνη της Ιταλίας.

Από το 2010 διατηρεί Ουρολογικό Ιατρείο στον Πύργο και  εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης των μεγαλύτερων κλινικών όπως:  «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» στην Πάτρα, «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ» Αθήνα, κ.α.

Ειδικεύθηκε στο κομμάτι της Γενικής Χειρουργικής στη Χειρουργική κλινική του Γ.Ν. Αμαλιάδας και ολοκληρώνει την ειδίκευση του στην ουρολογία στην Ουρολογική κλινική του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο». Στη διάρκεια της ειδικότητάς του εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα των ανοικτών ουρολογικών επεμβάσεων καθώς και σε εξελιγμένες ενδοσκοπικές επεμβάσεις.

Διετέλεσε εθελοντής Ιατρός της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».

Διετέλεσε επίσης εθελοντής του τμήματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ – παράρτημα Πύργου – με το βαθμό του Εκπαιδευτή Ιατρού.

Είναι Αντιπρόεδρος στο Ιατρικό Σύλλογο Πύργου-Ολυμπίας καθώς και μέλος της:

– Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ)

– Albo Medici di Siena

– Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας

– Αμερικανικής Ενδοουρολογικής Εταιρείας

– Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου

-Κοσμήτορας στο Δ.Σ του Συλλόγου των εν Ηλεία Γορτυνίων “Γρηγόριος ο Ε΄ ”

Έχει δημοσιεύσει πληθώρα επιστημονικών εργασιών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και συμμετέχει στα εγκυρότερα  Ουρολογικά συνέδρια κάθε χρόνο.
Μιλάει ξένες γλώσσες: Αγγλικά (Άριστα) – Ιταλικά (Άριστα) – Φλαμανδικά (Dutch) (Βασικά)

Στην επικεφαλίδα το σύνθημα:  ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ  ΚΑΙ  ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!

Όλη η επικαιρότητα