Lifestyle

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το πραγματικό του ύψος, ο Αγγελάκας και ο Ρουβάς

Ακούστε το άρθρο

Σε μία απολαυστική συνέντευξη ο γνωστός έλληνας σεφ και κριτής στο MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε με το γνωστό του χιούμορ και άγνωστα περιστατικά της προσωπικής του ζωής.

Στη νέα εκπομπή των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου «Αυτός και ο άλλος», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (15/05), βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής αποκάλυψαν στον κριτή του MasterChef τις χαρακτηριστικότερες αναζητήσεις που βρίσκει κανείς με το όνομά του στο διαδίκτυο, δηλώνοντας ότι μία από αυτές είναι η «τι ύψος έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος».

Ο γνωστός σεφ απάντησε σε αυτό, λέγοντας:

«Είναι αναπόφευκτη η σύγκριση, γιατί έχω τους άλλους δύο στο MasterChef και είμαστε σαν στήλη άλατος. Είμαι 1.74! Μάλιστα, είχα πάει να βγάλω ταυτότητα και είχα πει στην κοπέλα «βάλε λίγο παραπάνω!». Αλλά μου είπε ότι δεν γίνεται».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στη συνέντευξή του και στις ραδιοφωνικές εκπομπές που ξεκίνησε να κάνει μέσα στην καραντίνα στο Samano Radio, λέγοντας πως «πάντα οι εκπομπές αρχίζουν με το «Ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι» από τις Τρύπες και τελειώνουν με Παύλο Σιδηρόπουλο».

O διάσημος σεφ περιέγραψε και μια ιστορία με τον γνωστό καλλιτέχνη Γιάννη Αγγελάκα, τον οποίον, όπως είπε, γνώρισε προσωπικά τον τελευταίο καιρό.

«Του ζήτησα να μου πει κάτι για να το πω στην εκπομπή ή να μου γράψει ένα χειρόγραφο για να το διαβάσω. Ο άνθρωπος δεν μπορούσε, εντάξει, δεν γνωριζόμαστε και 20 χρόνια, αλλά μου έγραψε μια μελωδία για να την παίζω στο ραδιόφωνο και να την έχω σαν μουσικό χαλί», δήλωσε ο σεφ.

Όσο για την πανδημία του κοροναϊού, με την οποία είμαστε όλοι αντιμέτωποι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε:

«Αυτές τις μέρες φόρεσα μάσκα, γιατί χρειάστηκε να βγω να πάρω κάποια πράγματα. Αισθάνομαι λίγο περίεργα και λίγο άβολα με αυτό. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε γρήγορα, πριν το συνηθίσουμε. Πρέπει να αγκαλιαστούμε ξανά μεταξύ μας και να κάνουμε high-five».

Ο σεφ και κριτής του MasterChef δεν δίστασε να κρύψει για ακόμα μία φορά την αγάπη του στη μουσική, ενώ τραγούδησε on air γνωστό τραγούδι του Σάκη Ρουβά, παίζοντας κιθάρα.

Ποιο τραγούδι; Σεφ είναι ο άνθρωπος. Τι άλλο θα μπορούσε να επιλέξει από το «Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά»;

Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν προτίθεται να βάλει πλεξιγκλάς στο εστιατόριό του, όταν αυτό ανοίξει ξανά.

Ο σεφ ρωτήθηκε σχετικά με τα μέτρα που θα πάρει ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης και απάντησε πως δεν θα βάλει πλεξιγκλάς και κουβούκλια.

Χαρακτηριστικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε:

«Εμείς το κάναμε παρά πολύ πρακτικά, πήραμε μια μεζούρα, κράταγε ο ένας από τη μία και ο άλλος από την άλλη, κάτσαμε στο τραπέζι, τραβήξαμε λίγο τις καρέκλες πίσω και είδαμε πού είναι οι αποστάσεις οπότε αυτό θα συμβεί.

Δεν μπορώ, όμως, και δεν θα το κάνω, δηλαδή θα κρατάμε τα μέτρα και τις αποστάσεις όπως πρέπει, αλλά δεν θα βάλω ούτε πλεξιγκλάς, ούτε κουβούκλια, ούτε τίποτα. Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε στον κόσμο την αίσθηση της ασφάλειας, δηλαδή ότι πηγαίνει σε χώρους που όντως έχουν προετοιμαστεί για να τους φιλοξενήσουν.

Δεν μπορώ να βάλω κλουβιά. Πρέπει να είμαστε στο κλίμα του φοράω μάσκα, αλλά η διάθεσή μου είναι πως δεν φοράω. Αυτό είναι το αίσθημα όταν έρχεται ο κόσμος να τον φιλοξενήσουμε».

Τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως η μητέρα του, η κ. Μαρία, δεν μαγειρεύει πολύ καλά και δεν της αρέσει να είναι στην κουζίνα.

via

Όλη η επικαιρότητα