Γ Εθνική

Λεωνίδιο – Πανηλειακός: Το βλέμμα μόνο στο διπλό!

Ακούστε το άρθρο

Στο Λεωνίδιο βρίσκεται από χθες ο Πανηλειακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 3 μ.μ. την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 5ου ομίλους της Γ’ Εθνικής που επαναρχίζει σήμερα μετά από διάλλειμα μιας εβδομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν χθες μετά την πρωινή προπόνηση για την Αρκαδία, με μοναδικό στόχο να επιστρέψουν στις αποσκευές τους με το τρίτο φετινό διπλό που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά ενόψει των δυο εντός έδρας αγώνων που έρχονται με Αχαϊκή και Πύλο.

Το Λεωνίδιο βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μηδενική συγκομιδή ωστόσο όπως και όλα τα ματς, έτσι και αυτό θέλει τη δική του προσοχή προκειμένου να έρθει μια άνετη νίκη.

Οι γηπεδούχοι άλλωστε αναμένεται να παίξουν κλειστά και θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού  του  Πανηλειακού, οι ποδοσφαιριστές του οποίου καλούνται να βρουν ένα γρήγορο γκολ που θα απλουστέψει την κατάσταση.

Στα συν, η απουσία προβλημάτων τραυματισμών ή τιμωριών που δίνει τη δυνατότητα στον Γ. Κούτση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Γιαννόπουλος από την Μεσσηνία με βοηθούς τους Αθανασοπούλου και Γκούμα από τον ίδιο σύνδεσμο.

Όλη η επικαιρότητα