Lifestyle Ποδόσφαιρο

Οι λεπτομέρειες του μυθικού γάμου του Μέσι

Ακούστε το άρθρο

Σε λίγες ώρες ο Λιονέλ Μέσι θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Αντονέλα Ροκούτσο. Οι δυο τους έχουν δυο γιους, τον τετράχρονο Τιάγκο και τον ενός έτους Ματέο και το μόνο που απέμενε ήταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους γνωρίζονται από το 1996, αλλά είναι ζευγάρι εδώ και εννιά χρόνια (2008).

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Ροσάριο, πόλη στην οποία μεγάλωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Η τελετή και το γαμήλιο πάρτι θα πραγματοποιηθούν σε ξενοδοχείο το οποίο θα περιφρουρείται από 200 σεκιούριτι για την ασφάλεια των καλεσμένων. Άλλωστε, το ξενοδοχείο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη γειτονιά της πόλης.

Πάντως, ο Μέσι δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα θα βάλει γιγαντοοθόνη έξω από το χώρο του ξενοδοχείου όπου και θα μεταδίδεται ο γάμος σε ζωντανή μετάδοση.

ΟΙ ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Ένα μεγάλο θέμα όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι καλεσμένοι. Ποιοι αναμένεται να βρίσκονται στο γάμο; Ο Μέσι έχει καλέσει τους 21 παίκτες που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα των Καταλανών, αλλά και όλο το επιτελείο της ομάδας.

Από τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές μέχρι τους φροντιστές της ομάδας όλοι είναι καλεσμένοι. Αντίθετα, στο γάμο δεν είναι καλεσμένος σχεδόν κανένας από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Λουίς Ενρίκε. Από τους πρώην συμπαίκτες του ο μόνος που είναι καλεσμένος είναι ο Τσάβι, ενώ στη λίστα δεν βρίσκεται κανένας άλλος παίκτης από άλλη ομάδα.

Πάντως, το ερώτημα της βραδιάς είναι εάν θα παρευρεθεί τελικά ο Πικέ. Οι σχέσεις της Σακίρα με την Αντονέλα Ροκούτσο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Σίγουρη από την άλλη είναι η απουσία του Ινιέστα.

ΔΩΡΕΕΣ, ΟΧΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Ένα άλλο από τα συνηθισμένα ερωτήματα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τι δώρο θα πάρουν στον Μέσι. Ειδικά, όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος βγάζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο και μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει.

Έτσι, ο Αργεντινός είπε να βγάλει τους καλεσμένους του από τη δύσκολη θέση της επιλογής κάνοντας μία σπουδαία πράξη. Ο Μέσι έχει τονίσει στους καλεσμένους ότι δεν θα ήθελε κάποιο δώρο και όποιος επιθυμεί να δώσει κάτι θα μπορεί να το κάνει μέσα από δωρεά στο ίδρυμα που διατηρεί για τα παιδιά.

Τέλος, από τη λίστα των λεπτομερειών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το μενού του γάμου το οποίο θα περιλαμβάνει εδέσματα από την κουζίνα της Αργεντινής, όπως εμπανάδας και ψητά κρέατα, ενώ θα υπάρχει και ένας μπουφές με σούσι.

Πηγή: sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα