Πολιτική

Λεβέντης: Μιλάω με έξι – επτά βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ακούστε το άρθρο

«Για να στηρίξουμε οποιαδήποτε κυβέρνηση ζητούμε πρώτο βήμα την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που δεν έγινε την ώρα που έπρεπε» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στο ΟΡΕΝ.

«Ό,τι προσλήψεις γίνουν φέτος πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να τους απολύσει. Δηλώνω σαν Ένωση Κεντρώων πως ό,τι προσλήψεις κάνει ο Τσίπρας, για να στηρίξουμε εμείς κυβέρνηση, θα απολυθούν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ξηλώνουν το πουλόβερ, ό,τι αγώνα έκανε ο ελληνικός λαός με θυσίες για οκτώ χρόνια, κινδυνεύει να τα διαλύσει αυτός επειδή έχει τον πανικό του εκλογικού αποτελέσματος» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για τις εθνικές εκλογές.

«Τα κόμματα ετοιμάζουν ήδη λίστες για τις εθνικές εκλογές. Εμείς θα δώσουμε το βάρος στις εθνικές εκλογές, θα παλέψουμε βέβαια στις ευρωεκλογές» σχολίασε.

«Μιλάω με έξι, επτά βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έκαναν το λάθος και ανακοίνωσαν συνδυασμούς και έτσι εξαγρίωσαν κάποιους. Όσοι είναι χαμηλών τόνων και μείνουν στην Ένωση Κεντρώων να παλέψουν μαζί με τα παλιά στελέχη, δεν είναι κακό να κάνω ένα άνοιγμα σε αυτές τις εκλογές» είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον «Δρομέα» ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «Αρνητικό παράγωγο της συμφωνίας των Πρεσπών» την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, να ανταλλάξει το εμβληματικό για την πόλη των Αθηνών άγαλμα του «Δρομέα» με κάτι αντίστοιχο από την πλευρά των Σκοπίων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, επισημαίνοντας πως «η συμφωνία αυτή μπορεί να ακυρωθεί».

newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα