Ηλεία

«Λευκή Νύχτα»: Η Αμαλιάδα φορά απόψε τα «γιορτινά» της!

Η διεξαγωγή της «Λευκής Νύχτας» αποτελεί μια εκ των κορυφαίων πρωτοβουλιών του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, η οποία στόχο έχει να δώσει ώθηση στην τοπική αγορά σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμη για τη μεγάλη γιορτή της «Λευκής Νύχτας», της 4ης κατά σειρά, είναι σήμερα η πόλη της Αμαλιάδας, η οποία είναι έτοιμη να υποδεχθεί το καταναλωτικό κοινό με εξαιρετικές προσφορές και με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να προσελκύσει μεγάλη μερίδα πολιτών μετά από τα δύο και πλέον χρόνια που δεν διεξήχθη η εκδήλωση λόγω κορωνοϊού. Η διεξαγωγή της «Λευκής Νύχτας» αποτελεί μια εκ των κορυφαίων πρωτοβουλιών του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, η οποία στόχο έχει να δώσει ώθηση στην τοπική αγορά σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Το πρόγραμμα δράσεων-εκδηλώσεων είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να δώσει την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να περάσει ευχάριστα και παράλληλα με τη διασκέδασή του να κάνει συμφέρουσες αγορές από τα καταστήματα της πόλης.

Ένα σημαντικό στοιχείο που αξίζει να τονισθεί και το οποίο είχαν αποκαλύψει τα μέλη του συλλόγου πριν λίγο διάστημα, είναι πως δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη όσον αφορά την οικονομική κάλυψη των εκδηλώσεων που ήδη έχουν προγραμματιστεί.

Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ξεκινά στις 20.00 έως τις 03.00 και ο κόσμος θα μπορεί να ψωνίσει προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και προσφορές από τα μαγαζιά της πόλης.

Το πρόγραμμα

Όσον αφορά το σχεδιασμό του προγράμματος από τον Εμπορικό Σύλλογο, όπως έχει γίνει γνωστό θα υπάρξει μουσική κάλυψη των δρόμων της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στις 20:00, εκδηλώσεις από το «Γέλα Χαμογέλα», το ζωγράφο Κριστόφ Χάσα και τον Μάγο «Νίνο», συναυλία με τους «Ρουά Ματ» στην πλατεία της Βιβλιοθήκης στις 21:00 που ουσιαστικά θα «ζεστάνουν» το κλίμα για την κεντρική συναυλία από το συγκρότημα «Passepartout» που θα ξεκινήσει στις 23:00 στην Πλατεία Λαζαράκη και θα ξεσηκώσει το κοινό της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής με αγαπημένα τραγούδια και ένα ευρύ ρεπερτόριο που συνδυάζει ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Όλη η επικαιρότητα