ΕΠΣ Ηλείας

Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου – Ηλειακός Βαρθολομιού 2-0: «Μίλησε»… η έδρα!

Τη νίκη της αγωνιστικής, που τον ανεβάζει βαθμολογικά, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στην «καυτή» έδρα του Σκουροχωρίου ο τοπικός Λευκός Αστήρ.
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη της αγωνιστικής, που τον ανεβάζει βαθμολογικά, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στην «καυτή» έδρα του Σκουροχωρίου ο τοπικός Λευκός Αστήρ, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Ηλειακού Βαρθολομιού.

Η εικόνα του ματς:

Η ομάδα του Σκουροχωρίου, πήρε προβάδισμα στο 12΄με προβολή του Παπαγεωργίου από σέντρα του Σπηλιωτόπουλου και αυτό έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Νίκου Σταματελάτου, άριστα οργανωμένη τακτικά, δεν άφησε χώρους στον Ηλειακό, ο οποίος είχε διαστήματα έντονης πρωτοβουλίας και κατοχής της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Ο Βίκτωρας Σέφα, σε αντεπίθεση στο 93΄, αφού αξιοποίησε γρήγορη επαναφορά από πλάγιο του Καββαθά, βγήκε τετ-α-τετ και κλείδωσε τη μεγάλη νίκη του Λευκού Αστέρα. Ενός Αστέρα, ο οποίος είχε μεγάλη στιγμή με τον Γιάννη Λούσκο στο 65΄, έπειτα από σέντρα του Τσαγκάρη, ενώ στο 80΄το δοκάρι σταμάτησε τον Μπάμπη Κύτταρη σε σουτ το οποίο επιχείρησε.

Λευκός Αστήρ: Ζωμένος, Λούσκος, Σταματελάτος, Νικολόπουλος (85΄Παναγιωτόπουλος), Βασιλακόπουλος, Χ. Κύτταρης, Σπηλιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζέμος (70΄Καββαθάς), Σέφα, Τσαγκάρης.

Ηλειακός Β.: Μανουσιάδης, Ραυτόπουλος (80΄Βέρρας), Γιούλης (70΄Μανιανής), Γκίνης, Πανόπουλος, Δαλαβούρας, Αποστολόπουλος, Ντουρουρού, Ηλιάκης, Τσουκαλάς, Δουλαβέρης (46΄Σαρακίνης).

Όλη η επικαιρότητα