Olympia Forum WEB tv

Olympia Forum III – Λευτέρης Βαρουξής: «Να σταματήσει ο πόλεμος και κάθε πράξη βίας στην Ουκρανία«

Μήνυμα κατά του πολέμου και υπέρ του σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια έστειλε από το βήμα του Olympia Forum III που συνδιοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και η εφημερίδα «Πατρίς», ο Πρόεδρος του Olympia Forum.
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα κατά του πολέμου και υπέρ του σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια έστειλε από το βήμα του Olympia Forum III που συνδιοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και η εφημερίδα «Πατρίς», ο Πρόεδρος του Olympia Forum, Λευτέρης Βαρουξής, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της τρίτης ημέρας.

Όπως τόνισε ο κ. Βαρουξής, “το φετινό Olympia Forum διεξάγεται σε μία περίοδο μεγάλων και σύνθετων αλλαγών και προκλήσεων, με μη προβλέψιμες παραμέτρους, σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συμπληρώνει οχτώ μήνες έχοντας αλλάξει πολλά στην Ευρώπη και στον κόσμο, θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία της Αντιδημάρχου Κιέβου για θέματα πολιτισμού Olena Hovorova και τις δημοτικούς συμβούλους Myroslava Smirnova, Zoia Iarosh και  Olesyna Pynzenyk που την συνοδεύουν και να τις ευχαριστήσω για την συμμετοχή τους. Από την Αρχαία Ολυμπία να στείλουμε μήνυμα κατά του πολέμου και υπέρ του σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια. Παράλληλα να απευθύνουμε έκκληση για άμεσο τερματισμό του πολέμου και κάθε πράξης βίας στην Ουκρανία”, κατέληξε.


Στις ευκαιρίες και προοπτικές που ανοίγονται για την Περιφέρεια αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Olympia Forum Λευτέρης Βαρουξής στο περιθώριο του Οlympia Forum III, το οποίο διοργανώθηκε από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ Πύργου στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο. 


Το Olympia Forum ξεκίνησε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και στις 21-22 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Για να παρακολουθήσετε από κοντά τις εργασίες του Φόρουμ, κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν  εδώ 

Όλοι οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές, το πρόγραμμα του Φόρουμ και περισσότερες πληροφορίες στο  https://olympiaforum.gr/

#olympiaforum

FOLLOW US: FacebookInstagram & Linkedin

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Χρυσοί Χορηγοί: Neuropublic

Χορηγοί: Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ΟΣΕ, Πανεπιστήμιο Πατρών, Samaras & Partners Group of Companies

Μέλη: Aldemar, Alumil, Costa Navarino, Olympia Odos, ΣΤΑΣΥ

Όλη η επικαιρότητα