Ηλεία

Λιατσής: Επαναλειτουργεί το ΚΕΠ στο Καράτουλα!

Ακούστε το άρθρο

Με αντικείμενο την επαναλειτουργία του ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης στην Τ.Κ. Καράτουλα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη  χθες στο γραφείο του δήμαρχου Πύργου στο Λάτσειο. Εκτός του κ. Λιατσή στη σύσκεψη συμμετείχαν η Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αντωνία Παπανικολάου και ο Δ/ντής του ΚΕΠ Ιωάννης Κουλούκης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σύσκεψης η επαναλειτουργία του ΚΕΠ Ωλένης θα ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε ιδιόκτητο χώρο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ο χώρος στέγασης του θα είναι στο ισόγειο του πρώην Δημαρχείου Καράτουλα και θα είναι εύκολα προσβάσιμος για ΑμεΑ. Η εξυπηρέτηση των πολιτών της Δ.Ε Ωλένης θα γίνεται από δύο υπαλλήλους που θα στελεχώσουν το ΚΕΠ.

«Πιστεύω πως οποιοσδήποτε δήμαρχος στη θέση μου θα χαιρόταν αφού όταν λες κάποια πράγματα προεκλογικά και τα βλέπεις να υλοποιούνται επαληθεύεσαι. Αυτό θα συμβεί με την επαναλειτουργία του ΚΕΠ στο Καράτουλα. Με την συνδρομή του διευθυντή του ΚΕΠ κ. Κουλούκη και της κας Παπαναικολάου τους οποίους και ευχαριστώ υπογράφουμε την μετακίνηση του προσωπικού και ολοκληρώνουμε την σχετική διαδικασία. Χαίρομαι που οι πολίτες του συγκεκριμένου γεωγραφικού χώρου του Δήμου μας θα μπορούν να απολαμβάνουνε τις υπηρεσίες ενός ΚΕΠ»… ανέφερε ο κ. Λιατσής.

«Η προσέλευση των πολιτών θα πρέπει να είναι αθρόα γιατί θα είναι αυτή που θα κρίνει το πόσο αξιόλογο είναι. Είμαστε στη διάθεση των πολιτών για να τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε»… δήλωσε ο κ. Κουλούκης με την κα Παπανικολάου να εκφράζει την πεποίθηση πως «οι πολίτες θα βοηθήσουν να φανεί η προσπάθεια που κάναμε».

Όλη η επικαιρότητα