Ηλεία

Λιατσής: Θερμή υποδοχή στον Δημήτρη Γόντικα

Ακούστε το άρθρο

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Energean Oil & Gas  Δημήτριο Γόντικα, υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής. Ο κ. Γόντικας συνοδευόταν από τον Τεχνικό Σύμβουλο της εταιρείας Δρ Κωνσταντίνο Νικολάου και τον εκπρόσωπο Τύπου Σωτήρη Χιωτάκη.

«Είχα την χαρά και την τιμή να με επισκεφτεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πετρελαίων Δημήτρης Γόντικας της οποίας το ενδιαφέρον έχει φτάσει μέχρι τον Πύργο, μέσω των κοιτασμάτων που υπάρχουν το Κατάκολο. Όμως η συνάντησή μας είχε άλλη διάσταση διότι, το όνομά της οικογενείας του κ. Γόντικα,  είναι ένα κομμάτι της πολύ καλής πολιτικής ιστορίας της πόλης μας και της Ηλείας. Εγώ με τον Δημήτρη έχουμε κάθε λόγο να λέμε ότι είμαστε φίλοι. Έχουμε κάθε λόγο να λέμε ότι θα δούμε την καλύτερη πλευρά της υπόθεσης των πετρελαίων για τον τόπο μας, υπερασπιζόμενοι και οι δύο την υστεροφημία μας, που έχει σχέση με τους προγόνους τους δικούς του και την μικρή ιστορία την δική μου. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»… τόνισε στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση ο δήμαρχος Πύργου.

Από την πλευρά του ο Ηλείος Διευθύνων Σύμβουλος της Energean Oil & Gas τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Ευχαριστούμε τον δήμαρχο για την υποδοχή. Να υπογραμμίσουμε και αυτό που είπαμε και στην συνάντησή μας, ότι η κοινή επιδίωξη είναι να υπάρχει πλήρης ενημέρωση και διαφάνεια για ότι θέλουμε και ότι χρειαζόμαστε να κάνουμε στην περιοχή. Είμαστε σίγουροι όπως και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα που έχουμε δραστηριότητα, ο τόπος έχει ωφεληθεί. Το ίδιο θα γίνει και εδώ. Και πάλι ευχαριστούμε».

Όλη η επικαιρότητα