Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε σε ένα μικρό σαλόνι

Υπάρχουν πολλά σχεδιαστικά κόλπα και τεχνάσματα για να κάνετε ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο. Από το πού τοποθετείτε τα έπιπλά σας μέχρι τα χρώματα που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να μεταμορφώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση ενός μικρού χώρου.

Η Ιστορία των Παθών που καταλήγουν στην Ανάσταση μας διδάσκει ότι υπάρχει ελπίδα και προσδοκία

Η κορυφαία γιορτή της χριστιανοσύνης μας υπενθυμίζει τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ειρηνικής συνύπαρξης, οι οποίες πρέπει να επικρατήσουν και στις σχέσεις μεταξύ των εθνών, των κρατών και των ανθρώπων

7+1 πασχαλινά έθιμα σε Ηλεία, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο

Tο έθιμο της κουλούρας στο Επιτάλιο, oι «πόλεμοι» ο χαλκουνοπόλεμος στο Αγρίνιο και οι σαΐτες στην Καλαμάτα είναι μερικά από τα πιο γνωστά έθιμα στην Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Μερικά ακόμη, πολύ χαρακτηριστικά είναι τα αερόστατα στο Λεωνίδιο, ο χορός των Γεμ στο Σοφικό Κορινθίας αλλά και η θορυβώδης πρώτη Ανάσταση στην Αλευρού Λακωνίας.

Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου το Άγιο Φως στην Αθήνα με ειδική πτήση της AEGEAN

Ειδική πτήση της AEGEAN, χωρίς κόστος για το ελληνικό δημόσιο, θα αναχωρήσει αύριο, Μεγάλο Σάββατο, το πρωί από την Αθήνα για να φέρει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αγάπης.

Μεγάλη Παρασκευή – Ο Επιτάφιος και τα έθιμα ανά την Ελλάδα

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη. Η μέρα που κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού. Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Παραδοσιακά απαγορεύεται πάσα εργασία, γίνεται αυστηρότατη νηστεία καθώς απαγορεύεται και η κατάποση του λαδιού.

Εύκολοι τρόποι για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από το ξύλινο πάτωμα

Το ξύλινο πάτωμα είναι καλαίσθητο και προσφέρει φυσική ομορφιά στο σπίτι. Τα περισσότερα καλύπτονται με στεγανοποιητικό υλικό και έτσι γίνονται ανθεκτικά στους λεκέδες.

10 ανοιξιάτικα φυτά που θα δώσουν χρώμα και ζωή στο μπαλκόνι σου

Το μπαλκόνι είναι ένα μέρος του σπιτιού για το οποίο θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερή που το έχεις, ειδικότερα όσο πλησιάζει η άνοιξη και το καλοκαίρι και γενικότερα ο καιρός «ανοίγει».

5 κανόνες διακόσμησης για να κάνεις το σπίτι σου πιο χαρούμενο και φωτεινό

Μερικές μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές στη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση αρκούν για να σου φανεί αμέσως πιο ανάλαφρο, πιο χαρούμενο και πιο φιλόξενο.

Φενγκ Σούι: Τα 5 πιο τυχερά χρώματα του 2023, της Χρονιάς του Λαγού

Η πεποίθηση πως ορισμένα χρώματα φέρνουν τύχη, είναι ευρέως διαδεδομένη στην κινέζικη κουλτούρα και συγκεκριμένα στη φιλοσοφία του Φενγκ Σούι. Και μπορεί εμείς εδώ να γιορτάσαμε την πρωτοχρονιά την 1η Ιανουαρίου, όμως στην Κίνα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Έξι τρόποι για να φέρετε την αισθητική του industrial glam στο σπίτι σας

Η industrial glam αισθητική είναι μια σπουδή στις αντιθέσεις. Παλιό και νέο. Σκληρό και μαλακό. Αρρενωπό και θηλυκό. Ένα twist της βιομηχανικής διακόσμησης -γνωστή για …

Πόσο συχνά πλένεις το χαλάκι του μπάνιου; Μάλλον πρέπει να το κάνεις πιο τακτικά

Η εμφάνιση του καθαρού χαλιού στο μπάνιο μπορεί να παραπλανήσει… Αν και το χαλάκι σας μπορεί να φαίνεται καθαρό, μαζεύει άφθονο χώμα, σκουπίδια και μικροσκοπικούς «καταληψίες».

Όλη η επικαιρότητα