Μικρό μπαλκόνι: 10 ιδέες για να εκμεταλλευτείς τον χώρο σωστά

Εάν πιστεύεις πως οι διακοσμητικές επιλογές που έχεις για το μικρό σου μπαλκόνι είναι περιορισμένες ή μηδαμινές, επειδή ακριβώς είναι μικρό και έχεις έλλειψη χώρου, κάνεις μεγάλο λάθος. 

Japandi: Η διακοσμητική τάση που συνδυάζει την ιαπωνική με τη σκανδιναβική αισθητική

To japandi είναι μια μίξη της Ανατολής και της Δύσης με πρωταγωνιστή τον μινιμαλισμό. Η έμφαση στα φυσικά υλικά, στα φυτά εσωτερικού χώρου, στις γήινες αποχρώσεις, στα ελάχιστα διακοσμητικά χώρου και τις καθαρές γραμμές στα έπιπλα είναι κύρια χαρακτηριστικά αυτής της διακοσμητικής τάσης.

5 κανόνες διακόσμησης για να κάνεις το σπίτι σου πιο χαρούμενο και φωτεινό

Η άνοιξη είναι εποχή για αλλαγές και ανανέωση, όχι μόνο στο look ή το στυλ σου αλλά και στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Μερικές μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές στη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση αρκούν για να σου φανεί αμέσως πιο ανάλαφρο, πιο χαρούμενο και πιο φιλόξενο.

10 ανοιξιάτικα φυτά που θα δώσουν χρώμα και ζωή στο μπαλκόνι σου

Το μπαλκόνι είναι ένα μέρος του σπιτιού για το οποίο θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερή που το έχεις, ειδικότερα όσο πλησιάζει η άνοιξη και το καλοκαίρι και γενικότερα ο καιρός «ανοίγει».

Πώς θα βάλετε σε σειρά την κουζίνα σας

Στο βιβλίο της, The Life-Changing Magic of Tidying Up, η Marie Kondo διακρίνει δύο τύπους: μία γιορτή τακτοποίησης στην οποία αποφασίζετε ποια αντικείμενα σας φέρνουν χαρά και το καθημερινό συμμάζεμα που αποτελεί προϋπόθεση για την συντήρηση του χώρου.

Οι 10 μύθοι της διακόσμησης που πρέπει να ξεπεράσεις και τα πιο συχνά λάθη

Ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει πολύ καλά τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης και μας περιγράφει αναλυτικά ποια είναι τα 10 λάθη της που πρέπει να αποφύγουμε.

Θερμοπρόσοψη – Εξωτερική Μόνωση: Τι θερμομονωτικό υλικό να χρησιμοποιήσω;

Σε μία θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση τα θερμομονωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα είναι κυρίως: Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη Λευκή διογκωμένη …

Όλη η επικαιρότητα