Το μάνγκο βοηθά στη μείωση των ρυτίδων: Μύθος ή πραγματικότητα;

Το μάνγκο είναι ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι ευεργετικά για την υγεία και την ευεξία. Μπορεί όμως να βοηθήσει στην πρόληψη και τη μείωση των ρυτίδων;

Πώς να οργανώσετε την κουζίνα σας, για να γίνει πιο λειτουργική

Μια ακατάστατη, μη οργανωμένη κουζίνα μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη απογοήτευση και να δυσκολέψει το μαγείρεμα. Η οργάνωση της κουζίνας σας είναι ένας τρόπος για να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο εύκολη και παραγωγική, αλλά και τη διαδικασία μαγειρέματός σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και απολαυστική. Οργανώστε την λοιπόν, αξιοποιώντας τις παρακάτω συμβουλές και κάντε πιο εύκολη τη ζωή σας!

Δώρα Τσαμπάζη: Η μητρότητα είναι η απόλυτη μοναξιά που μετέτρεψα σε δύναμη και αισιοδοξία

«Η μητρότητα για μένα είναι η απόλυτη μοναξιά που μετέτρεψα σε δύναμη και αισιοδοξία», αναφέρει η χήρα του αείμνηστου Αλέξανδρου Νικολαΐδη  και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Τσαμπάζη, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Μία επιπλέον ημέρα άδεια στις εργαζόμενες, για γυναικολογικό έλεγχο

Μία επιπλέον ημέρα άδειας τον χρόνο θα έχουν πλέον οι εργαζόμενες γυναίκες που απασχολούνται και στον ιδιωτικό τομέα, για την πραγματοποίηση γυναικολογικού ελέγχου.

Χάπια άμβλωσης: Η Γαλλία κινδυνεύει με ελλείψεις – Πώς επηρεάζουν την ΕΕ οι αποφάσεις των ΗΠΑ

Η Γαλλία κινδυνεύει με ελλείψεις σε χάπια για την άμβλωση καθώς οι πολιτείες των ΗΠΑ δημιουργούν αποθέματα κατά στον απόηχο μιας εντεινόμενης νομικής και πολιτικής μάχης για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, προειδοποίησε η αρχή για την ισότητα των φύλων της χώρας.

Ο προγραμματισμένος τοκετός μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο προεκλαμψίας

Ο προγραμματισμένος τοκετός, με πρόκληση ή καισαρική τομή, μπορεί να αποτρέψει ετησίως περισσότερες από τις μισές περιπτώσεις προεκλαμψίας που εμφανίζεται …

Η γυναίκα που υψώνει τη φωνή της κατά της βίας – «Υπάρχουν περιοχές όπου οι γυναίκες ζουν στο 1950»

Tραγουδίστρια, πρώην πρωταθλήτρια ποδηλασίας και πάνω από όλα γυναίκα. Μια γυναίκα που έμαθε να πηγαίνει κόντρα στα «πρότυπα» και τα …

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των αρωμάτων

Στο TikTok, όπου οι τάσεις γεννιούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ένα διαφορετικό άρωμα γίνεται viral κάθε εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο από το Baccarat Rouge 540 του Maison Francis Kurkdjian, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 286 εκατομμύρια προβολές στο TikTok μέχρι σήμερα.

Tελικά επιτρέπεται να βάφουμε τα μαλλιά μας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης;

Όταν μια γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της μείνει έγκυος από τη στιγμή που θα το μάθει μέχρι και αρκετούς μήνες μετά σταματά να βάφει τη ρίζα τους γιατί όπως συνήθιζαν να λένε, τα χημικά της βαφής επηρεάζουν το έμβρυο.

Οιστρογόνα: Μάθε για τις γυναικείες σου ορμόνες

Τα οιστρογόνα είναι οι κύριες γυναικείες ορμόνες, αν και κυκλοφορούν στο αίμα και των δύο φύλων. Πήραν την ονομασία τους, από την αρχαία ελληνική λέξη Οίστρος, που σημαίνει πνευματική και ψυχική διέγερση και έξαρση, ενώ παράλληλα βιολογικά, σημαίνει το σύνολο των διεργασιών που σχετίζονται, με την ωορρηξία των θηλαστικών.

Όλη η επικαιρότητα