Προγνωστικά

Λίγες οι επιλογές

Ακούστε το άρθρο

Λείπει το μεγάλο παιχνίδι από το σημερινό πρόγραμμα. Χαλάλι θα λέγαμε, μιας και έχουμε Τσάμπιονς Λιγκ αύριο και μεθαύριο, κάτι που σημαίνει πως το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί. Από το αποψινό μενού, θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ, ενώ θα ρισκάρουμε και στο παιχνίδι από την Πορτογαλία.

Στόουκ – Γουέστ Μπρομ

Τραγική εμφάνιση από την Στόουκ και δίκαιη ήττα με 2-0 από την Μίλγουολ. Από το πρωί της Παρασκευής απολύθηκε ο κόουτς Τζόουνς και σήμερα θα βρίσκεται με τον υπηρεσιακό Ρόρι Ντελάπ. «Τζάμπα» ισοπαλία για την Γουέστ Μπρομ, η οποία με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη απέναντι στην Τσάρλτον (2-2). Το μεγάλο της όπλο όμως είναι η επίθεση και αυτή αναμένεται να κρίνει το παιχνίδι απόψε. Ενδιαφέρουσα επιλογή το Χ2 της Διπλής Ευκαιρίας μαζί με το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε απόδοση 2.40+.

Σετούμπαλ – Μποαβίστα

Κατάφερε να μην ηττηθεί η Σετούμπακλ στις Αζόρες από την Σάντα Κλάρα (1-1), γλυτώνοντας μάλιστα μέσω VAR στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ρίσκαρε στην επανάληψη, με το 1-1 να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη, η Μποαβίστα προερχόταν από συνεχόμενα «Χ», μέχρι να επιβληθεί της Μπράγκα με 2-0. Σημαντικό… παράσημο το γεγονός πως παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα των τριών πρώτων κατηγοριών. Θεωρούμε πως δεν θα χάσει απόψε, με το διπλό σε επιλογή δίχως ισοπαλία να μπαίνει στο δελτίο μας.

Ξεκίνημα εβδομάδας με τα πιο ψαγμένα προγνωστικά στο Fobet.gr

Όλη η επικαιρότητα