Ηλεία

Λιμάνι Κυλλήνης: Ολοκλήρωση των εργασιών από το Υδρογραφικό (Υ/Γ) ΣΤΡΑΒΩΝ

Ακούστε το άρθρο

Χθες 3 Ιουλίου, με την ολοκλήρωση των υδρογραφικών εργασιών, στο Λιμάνι της Κυλλήνης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κεκάτος Δ. πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ στο λιμάνι της Κυλλήνης. Οι υδρογραφικές εργασίες είχαν ξεκινήσει το 2018, και με την ολοκλήρωση τους θα εκδοθούν οι νέοι χάρτες που θα αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα του βυθού.

Ο Κυβερνήτης του Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ Πλωτάρχης Καρνέσης Δ. ευχαρίστησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης για τη φιλοξενία και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ., τον οποίο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Κεκάτος Δ.

Από τη πλευρά του ο κ. Κεκάτος ευχαρίστησε την υδρογραφική υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού για τις Υδρογραφικές Εργασίες στην περιοχή μας, που αποσκοπούν στην   ασφαλέστερη ναυσιπλοΐα.

Παρών στη συζήτηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού κ. Υφαντής Ζ., ο Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Ν. κ. Αράπογλου Τ., και ο Προϊστάμενος Υδρογραφικής Υπηρεσίας κ. Πασιπουλαρίδης Κ.

Όλη η επικαιρότητα