Ηλεία

Λιμάνι Κυλλήνης: Τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης – Αυξάνεται σταδιακά η κίνηση

Ακούστε το άρθρο

Η καθημερινότητα επιστρέφει και στο Λιμάνι της Κυλλήνης το οποίο από την περασμένη Δευτέρα δέχεται επιβάτες με προορισμό τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Η κίνηση των ταξιδιωτών έχει αυξητική τάση και αναμένεται να αρχίσει την πορεία προς την κορύφωση στα τέλη του Ιουνίου οπότε και θα έχουν κλείσει τα σχολεία και θα έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους όλα τα τουριστικά καταλύμματα.

Στο Λιμάνι της Κυλλήνης οι ταξιδιώτες τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης που έχουν ορισθεί από την κυβέρνηση και τον ΕΟΔΥ.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Λέντζας δήλωσε: «Η κίνηση στο Λιμάνι της Κυλλήνης ξεκίνησε με καλή προοπτική και υπάρχει αυξητική τάση όσο περνούν οι μέρες. Φυσικά η κίνηση θα αρχίσει να κορυφώνεται από τον Ιούλιο που θα έχουν κλείσει και τα σχολεία. Στο Λιμάνι τηρείται το πρωτόκολλο ασφαλείας»

Η Λιμενάρχης κ. Βασιλική Ασημακοπούλου δήλωσε στην «Πατρίς»: «Η πρόσβαση προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες από την Δευτέρα. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν με κάποιο πλοίο της ακτοπλοΐας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πριν την επιβίβασή τους, εξακολουθούν να ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες πρόληψης, στο πλαίσιο μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ισχύει το μέτρο της τήρησης των αποστάσεων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, που επιτάσσει να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια με τους μισούς επιβάτες, δηλαδή με το 50% της πληρότητας του πλοίου. Υπάρχει αυξητική τάση του αριθμού των ταξιδιωτών από το Λιμάνι της Κυλλήνης προς τα νησιά του Ιονίου»

Όλη η επικαιρότητα