Μπάσκετ

Λιόλιος: “Υπάρχει καλή επικοινωνία με την ΤΣΣΚΑ για το θέμα του Ιτούδη”

Η ΤΣΣΚΑ έχει κατανοήσει πλήρως το πλάνο και το αντίστροφο
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε στη Μόσχα με τον «ισχυρό άνδρα» της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, προκειμένου να συζητήσουν οι δύο πλευρές την προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών από τον προπονητή των Ρώσων, Δημήτρη Ιτούδη.

Η συνάντηση, στην οποία συζητήθηκε το θέμα της συναίνεσης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο, πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ να υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ότι… «δεν υπάρχει λευκός καπνός, αλλά είμαστε σε μία καλή επικοινωνία, το μέλλον θα δείξει πόσο καλά θα εξελιχθούν τα πράγματα».

«Είχα μία πρόσκληση από τον κ. Βατούτιν να επικοινωνήσουμε. Κάναμε μία συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα», είπε αρχικά σε δηλώσεις του στη NOVA o πρόεδρος της ΕΟΚ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το ταξίδι του στη Μόσχα παρακολουθεί δια ζώσης τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague, και πρόσθεσε: «Είναι μία πολύ ωραία προσωπικότητα και φυσιογνωμία, που μου έκανε θετική εντύπωση και ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά θέματα. Κουβεντιάσαμε και το θέμα σχετικά με τον κ. Ιτούδη. Άλλωστε αυτό ήταν το κύριο μέλημα.

Η ΤΣΣΚΑ έχει κατανοήσει πλήρως το πλάνο μας και το αντίστροφο. Δεν υπάρχει λευκός καπνός, αλλά είμαστε σε μία καλή επικοινωνία, το μέλλον θα δείξει πόσο καλά θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο κ. Βατούτιν είναι μία ηγετική φυσιογνωμία, είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτή η συνάντηση. Από αυτές τις συζητήσεις μόνο κάτι καλό μπορεί να βγει. Ευελπιστώ στο μέλλον να πάνε όλα καλύτερα».

Όλη η επικαιρότητα