Αθλητισμός

Πανηλειακός: Πήρε το… δώρο γενεθλίων! – Μεγάλο «διπλό» στη Μαγούλα (0-2)

xroniapolla.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το… δώρο των 56ων γενεθλίων του πήρε σήμερα ο Πανηλειακός, καθώς επικράτησε με 0-2 επί του Αστέρα Μαγούλας.

Οι «ερυθρόλευκοι σημείωσαν νίκη τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας  το μεσημέρι του Σαββάτου επί του Αστέρα Μαγούλας στο γήπεδο της Ελευσίνας.

Με τη νίκη αυτή ο Πανηλειακός ξέφυγε στο -5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και «βύθισε» τον Αστέρα Μαγούλας, έχοντας και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Τα γκολ για τον Πανηλειακό σημείωσαν ο Βοσκόπουλος στο 39′ με σουτ και ο Λιόσης στο 89′ επίσης με σουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δύο δοκάρια, με τον Φλίγκο στο 51′ και τον Αλτιπαρμακόφσκι στο 84′.

Η εικόνα του αγώνα

Στο α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν ιδιαίτερο θέαμα, με τον Πανηλειακό να έχει την υπεροχή αλλά τον Αστέρα Μαγούλας να αμύνεται σωστά.

Όλα αυτά μέχρι το 38΄, όταν οι «ερυθρόλευκοι» έλυσαν τον «γόρδιο δεσμό». Ο Φλίγκος κέρδισε φάουλ, ο Κυριάκος το εκτέλεσε και ο Βοσκόπουλος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Μπαλασάκη κάνοντας το 0-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών των 200 οπαδών του Πανηλειακού.

Έως τη λήξη του ημιχρόνου ο Αστέρας Μαγούλας κέρδισε δύο σερί κόρνερ, δίχως να καταφέρει κάτι αξιόλογο.

Το γκολ έδωσε ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Πανηλειακού στο β΄ημίχρονο, με αποτέλεσμα να αποδίδουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

Στο 69′ «άγγιξαν» το 0-2 με ωραίο σουτ του Φλίγκου, αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Μπαλασάκη.

Ο Πανηλειακός είχε και δεύτερο δοκάρι στο 84′ με δυνατό σουτ του Αλτιπαρμακόφσκι, όμως στο 89′ πέτυχε το λυτρωτικό 0-2 με ωραία ατομική προσπάθεια του Λιόση, ο οποίος έκλεψε την μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά βάζοντας «φωτιά» στην κερκίδα των οπαδών του Πανηλειακού.

Η λήξη του αγώνα βρήκε παίκτες και φιλάθλους να πανηγυρίζουν τη σπουδαία νίκη.

Η παρουσία των 200 περίπου φιλάθλων του Πανηλειακού ήταν συγκλονιστική, καθώς δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό τα τραγούδια και τα συνθήματα.

Παράλληλα ευχήθηκαν με τον δικό τους έξυπνο τρόπο «χρόνια πολλά» στην αγαπημένη τους ομάδα, υψώνοντας πανό!

Ο Πανηλειακός πλέον είναι 5 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, υποδεχόμενος την επόμενη εβδομάδα την -4η στη βαθμολογία- Καλλιθέα σε ένα πολύ δύσκολο ματς.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος (76′ Ρήγας), Κοτίτσας, Κορνελάτος (57′ Στρατάκης), Αντωνόπουλος, Έβερετ, Δημητριάδης, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος (59′ Ξύδης).

Πανηλειακός (Βασίλης Βούζας): Πίτκας, Λαμπρόπουλος, Κυριάκος (88′ Γανωτής), Βοσκόπουλος, Κοτσώνης, Λιόσης, Κωνσταντινίδης, Γαλανόπουλος, Φλίγκος, Λαλίν (56′ Αλτιπαρμακόφσκι), Μπιτάνγκ (76′ Μίλιεβιτς).

 ———————–

Λήξη του αγώνα, μεγάλη νίκη του Πανηλειακού επί του Αστέρα Μαγούλας με 0-2!

89′ Κίτρινη κάρτα για τον Λιόση

Σκόρερ ο Λιόσης, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Αντωνόπουλο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλασάκη, για να σφραγίσει τη μεγάλη νίκη του Πανηλειακού.

89′ Γκοοοολλλ 0-2 για τον Πανηλειακό!

88′ Γανωτής αντί Κυριάκου για τον Πανηλειακό

84′ Nέο δοκάρι για τον Πανηλειακό με «βολίδα» του Αλτιπαρμακόφσκι!

76′ Μίλιεβιτς αντί Μπιτάνγκ για τον Πανηλειακό

76′ Ρήγας αντί Σαμαρόπουλου για τον Αστέρα

70′ Κίτρινη για τον Γαλανόπουλο ύστερα από φάουλ στον Ξύδη

69′ Δοκάρι για τον Πανηλειακό με τον Φλίγκο!

59′ Ξύδης αντί Κανελλόπουλου για τον Αστέρα Μαγούλας

58′ Αλτιπαρμακόφσκι αντί Λαλίν για τον Πανηλειακό

57′ Στρατάκης αντι Κορνελάτου για τον Αστέρα Μαγούλας

51′ Kαλό σουτ του Φλίγκου σε αντεπίθεση, λίγο άουτ η μπάλα

Έναρξη β΄ημιχρόνου

Λήξη ημιχρόνου: 0-1 προηγείται ο Πανηλειακός με γκολ του Βοσκόπουλου στο 38′

43′ Κίτρινη στον Κανελλόπουλο για τράβηγμα στον Λιοση

41′  Κόρνερ για τον Αστέρα Μαγούλας πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Σκόρερ ο Βοσκόπουλος με σουτ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, το οποίο κέρδισε ο Φλίγκος. Η μπάλα βρήκε πρώτα στο αριστερό δοκάρι και ύστερα κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα Μπαλασάκη.

38′ Γκοοολλλ! 0-1 Ο Πανηλειακός!

Σύμφωνα με το footballeaguenews.gr, διμοιρία των ΜΑΤ επενέβη για να ηρεμήσει τα… πνεύματα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, καθώς… αντάλλαξαν μπουκάλια και καφέδες.

12′ Kίτρινη κάρτα στον Μαρτίνεθ για μαρκάρισμα στον Λιόση.

 Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Κοτίτσας, Κορνελάτος, Αντωνόπουλος, Έβερετ, Δημητριάδης, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος.

Πανηλειακός (Βασίλης Βούζας): Πίτκας, Λαμπρόπουλος, Κυριάκος, Βοσκόπουλος, Κοτσώνης, Λιόσης, Κωνσταντινίδης, Γαλανόπουλος, Φλίγκος, Λαλίν, Μπιτάνγκ.

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)

1′ Ξεκίνησε το παιχνίδι. 

———————————-

Mε τον Αστέρα Μαγούλας παίζει εκτός έδρας (στην Ελευσίνα) ο Πανηλειακός στις 15:00 με στόχο τη νίκη, με την οποία θα πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και θα ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν ο Μπιτάνγκ και ο Λιόσης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο Θ.Λίτσος.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν: Πίτκας, Μανιάτης, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Κωνσταντινίδης, Χαλούλος, Γανωτής, Αποστολόπουλος, Μίλιεβιτς, Φλίγκος, Βοσκόπουλος, Νουκ Πονκ, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Κυριάκος, Λαλίν, Λιόσης, Μπιτάνγκ, Κασνέτσης, Αλτιπαραμακόφσκι.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Πανηλειακός θα έχει σύμμαχο τον κόσμο του, καθώς το πρωί του Σαββάτου αναχώρησε πούλμαν με φιλάθλους από τον Πύργο, ενώ αναμένεται και κόσμος από το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Το patrisnews.com θα σας μεταφέρει τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα.

Όλη η επικαιρότητα