Αθλητισμός

Πανηλειακός: Θέλει ακόμα δουλειά… – «Φιλική» ήττα 0-1 από την Καλαμάτα

pyrgo3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την ήττα με 0-1 από την Καλαμάτα γνώρισε  ο Πανηλειακός στο πρώτο φιλικό που έδωσε στο «Μαρακανά». Οι  «ερυθρόλευκοι» ήταν φανερά ανέτοιμοι, λόγω του ελάχιστου διαστήματος κατά το οποίο έχουν προπονηθεί μαζί.

Η ομάδα της Καλαμάτας ήταν σαφέστατα πιο έτοιμη και πιο δεμένη, δείχνοντας ότι με τις προσθήκες που έχει κάνει θα πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Στο α΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και έφταναν εύκολα στη μεγάλη περιοχή του Πανηλειακού με κινητήριο μοχλό τον Οντσόνγκ, ο οποίος δύο φορές βρέθηκε απέναντι  στον Μανιάτη, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Ο Πανηλειακός κέρδισε σταδιακά μέτρα, και μετά το 25’ εκδήλωσε αρκετές επιθέσεις, κυρίως από τα δεξιά. Στο διάστημα αυτό, οι νεοαποκτηθέντες Μπιτάνγκ και Πίνγκλα έδειξαν να συνεργάζονται ικανοποιητικά και να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ

Στο β ΄ημίχρονο ο Πανηλειακός μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε την Καλαμάτα για ένα γκολ, με πρωταγωνιστή τον Πίγκλα. Όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν  με ωραία εκτελεσμένη κομπίνα από κόρνερ και «γλυκιά» σέντρα στο κέντρο της άμυνας.

Εκεί βρέθηκε  ο Πούτσι, ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Ο Πανηλειακός άργησε να συνέλθει από το γκολ και απείλησε μόνο με το εντυπωσιακό σουτ του Χαλούλου ύστερα από απανωτές ντρίμπλες, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας. Λίγο πριν από το φινάλε, η Καλαμάτα απείλησε με τον Τσόπελα σε τετ α τετ, ο οποίος όμως την κρίσιμη στιγμή έκανε «τσαφ».

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους ικανοποιημένους. Στις τάξεις του Πανηλειακού επικρατεί ψυχραιμία δεδομένου ότι η ομάδα τώρα χτίζεται.

Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 500 φίλαθλοι. Οι Red Boys έδωσαν βροντερό «παρών» στο α΄ ημίχρονο, αλλά στο β΄… έριξαν τα ντεσιμπέλ.

Παρούσα στο  γήπεδο σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, καθώς και ο νομικός της εκπρόσωπος Βασίλης Γκαγκάτσης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Καλιτζάκης.

Επομενο φιλικο για τον Πανηλειακό το Σάββατο στο «Μαρακανά» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ενδεκάδες του αγώνα


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:

1. Μανιάτης, 26. Μαρτίνος, 31.Σαραμαντάς. 44. Λίτσος, 3. Κοτσώνης, 39. Λιόσης, 8. Νάστος, 10. Κωνσταντινίδης, 19. Πίγκλα, 7. Μπιτάνγκ, 6. Καλαϊτζίδης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:

1. Κολοβούρης, 17. Τσόπελας, 11. Τριανταφυλλάκης, 4. Καντούτσης, 6. Κωνσταντόπουλος, 18. Τσιμικλής, 7. Καραχάλιος Αλ., 10. Ρήγας, 9. Οτσόνγκ, 16. Γεωργακόπουλος, 2. Καλογερόπουλος Αντ.

// ]]>

Όλη η επικαιρότητα