Αθλητισμός

Πανηλειακός: Όσο ζει ελπίζει… – Νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου (PHOTOS)

panil7.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όσο ζει ελπίζει ο Πανηλειακός για την τετράδα, καθώς νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου το μεσημέρι της Κυριακής μπροστά σε 1.800 περίπου φιλάθλους του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Μανιάτης, Κυριάκος, Κωνσταντινίδης (57′ Αλτιπαρμακόφσκι), Λαλίν (86′ Βοσκόπουλος), Κοτσώνης, Kαρασαλίδης, Λιόσης, Βαγγελής, Πόνσε (76′ Χαλούλος), Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Αρβανίτης, Ρόκας, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Πινδώνης (65′ Κατσίκης), Δεινόπαπας, Γκούρμα, Μπρέσκα (83′ Καπετάνος), Κριστομπάλ (76′ Ιωάννου).

Κίτρινη κάρτα : 70′ Λιόσης,  90’+3’ Μανιάτης – 70’ Κατσιαρός

Γκολ : 64’ Παντελής

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 0-1

Πανηλειακός – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Αστέρας Μαγούλας – Βύζας Μεγάρων 3-2

Ηρακλής Ψαχνών – Γλυφάδα 4-0

Φωστήρας – Φωκικός 1-0

Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή 4-0

ΑΟ Χανιά – Επισκοπή (26/2)

H Βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου σε 21 αγώνες

Ολυμπιακός Βόλου  49

Ηρακλής Ψαχνών    37

Παναιγιάλειος       36

Χανιά                     34

Φωστήρας            33

Παναχαϊκή            31

Καλλιθέα             30

Επισκοπή             30

Πανηλειακός       29

Φωκικός              27

Αστέρας Μαγούλας 20

Γλυφάδα                  9

Βύζας Μεγάρων     8

 

 


 

 


   


 


   


   
 


 



 



 



   


   


   
     
     

Λήξη του αγώνα, Πανηλειακός-Ολυμπιακός Βόλου 1-0.

Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 0-1 στο 89′

85′ Βοσκόπουλος αντί Λαλίν

83′ Καπετάνος αντί Μπρέσκα

76′ Ιωάννου αντί Κριστόμπαλ για τον Ολυμπιακό Βόλου, Χαλούλος αντί Πόνσε για τον Πανηλειακό.

67′ O Kατσίκης στη θέση του Πινδώνη

Eξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από τον σπεσιαλίστα Τάσο Κυριάκο, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Βαγγελής (αδιευκρίνιστο ακόμα αν τη βρήκε ή όχι), με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ο τερματοφύλακας Γεωργίου, η μπάλα να χτυπήσει πάνω του και να καταλήξει στα δίχτυα!

66′ Γκοοοολλλ! 1-0 ο Πανηλειακός!

58′ Αδύναμο σουτ του Αλτιπαρμακόφσκι, στην «αγκαλιά» του Γεωργίου.

57′ Αλτιπαρμακόφσκι αντί Κωνσταντινίδη για τον Πανηλειακό.

56′ Κόρνερ του Κυριάκου, σύγχυση στην περιοχή, ο Λαμπρόπουλος στο δεύτερο δοκάρι γύρισε την μπάλα, αλλά ο Γεωργίου έδιωξε ξανά σε κόρνερ.

52′ Σουτ του Γκούρμα, απέκρουσε ο Μανιάτης. Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Ολυμπιακό Βόλου.

46′ Έναρξη β’ ημιχρόνου

Στα υπόλοιπα ματς:

Αστέρας Μαγούλας – Βύζας Μεγάρων 2-1

Ηρακλής Ψαχνών – Γλυφάδα 2-0

Φωστήρας – Φωκικός 0-0

Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 0-0

Λήξη ημιχρόνου, με τον Πανηλειακό να ελέγχει τον αγώνα αλλά να είναι «φλύαρος» και να μην μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ, υπό την παρουσία 1800 φιλάθλων περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου φέρεται να βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας.

Αστέρας Μαγούλας – Βύζας Μεγάρων 2-1

Ηρακλής Ψαχνών – Γλυφάδα 2-0

Καλύτερος ο Πανηλειακός στα πρώτα 25 λεπτά, ωστόσο το 0-0 παραμένει.

23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανηλειακό! Από το κόρνερ του Κυριάκου ο Κωνσταντινίδης έπιασε ωραία κεφαλιά, αλλά απομάκρυνε με τα πόδια πάνω στη γραμμή ο Καρράς.

22′ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε λίγο έξω από το δοκάρι του Γεωργίου. Κόρνερ για τον Πανηλειακό.

Hρακλής Ψαχνών – Γλυφάδα 1-0

Ο Αστέρας Μαγούλας προηγείται 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων.

11′ Καλό σουτ από τον Πόνσε αιφνιδιασε τον Γεωργίου ο οποίος απέκρουσε ασταθώς, αλλά ο επερχόμενος Κυριάκος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

9’ Πρώτη καλή στιγμή για τον Πανηλειακό. Ο Λιόσης έκλεψε την μπάλα λίγα μέτρα κάτω από το κέντρο, προχώσε και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα έξω από το κάθετο δοκάρι του Γεωργίου

1′ Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις  των δύο ομάδων

Πανηλειακός: Μανιάτης, Κοτσώνης, Καρασαλίδης, Λιόσης, Βαγγελής, Πόνσε, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Κυριάκος, Κωνσταντινίδης, Λαλίν.

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Καράς, Ρόκας, Πινδώνης, Κριστόμπαλ, Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Γκούρμα.

————————-

Toν Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται ο Πανηλειακός στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, με στόχο να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχουν απομείνει για την είσοδο της τετράδας.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού Νίκος Παντελής για τον πολύ σημαντικό Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, κατέληξε στην πιο κάτω αποστολή που απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:
Μανιάτης, Αλυσανδράτος, Κυριάκος, Βοσκόπουλος, Χαλούλος, Κωνσταντινίδης, Lalin, Κοτσώνης, Kαρασαλίδης, Αποστολόπουλος, Σαραμαντάς, Λιόσης, Αλτιπαρμακόβσκι, Βαγγέλης, Bitang, Πόνσε, Γανωτής, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Milijevic.

Να θυμίσουμε ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα αγωνιστούν πέρα από τον Φλίγκο και ο Πίτκας με τον Ολίσε, οι οποίοι θα εκτίσουν μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Σάββατο 1 Μαρτίου με Ηρακλή Ψαχνών – Δευτέρα 10 Μαρτίου στο Αίγιο με Παναιγιάλειο

Σε ό,τι αφορά τα αμέσως επόμενα ματς του Πανηλειακού, το προσεχές Σάββατο 1 Μαρτίου, στον Πύργο, θα γίνει το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών (εκκρεμεί η ώρα, σχεδόν σίγουρα αναμένεται να είναι μεσημεριανό πάντως).

Ενώ, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΑΕ, για τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, ορίστηκε το ματς της 23ης αγωνιστικής, στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο.

Τα εισιτήρια και οι Θύρες

Ο Πανηλειακός στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου περιμένει να έχει την μεγάλη συμπαράσταση των φιλάθλων της Ηλείας, για να φτάσει πιο εύκολα στην μεγάλη νίκη. Η ΠΑΕ για να βοηθήσει στην προσέλευση του κόσμου, ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων.

Οι Θύρες και οι τιμές έχουν ως εξής:

* Υπάρχει και πάλι εισιτήριο των 5 ευρώ, ώστε με αυτή την ιδιαίτερα προσιτή τιμή να διευκολυνθεί η προσέλευση ακόμα περισσότερων φιλάθλων. Αυτά θα είναι στη Θύρα “8” καθώς επίσης και στη Θύρα “2”.

* Επίσης στη Θύρα “2″ είναι η ΔΩΡΕΑΝ είσοδος, στα πλαίσια της κοινωνική προσφοράς της ΠΑΕ, για τους ανέργους, τους πολύτεκνους, και τους άπορους (που έχουν από πριν δηλώσει στα γραφεία της ΠΑΕ, και οι οποίοι για την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα).

* Ενώ εισιτήρια των 10 ευρώ θα είναι στις Θύρες “3” ,”5″ (σε αυτή τη Θύρα θα μπουν και τα εισιτήρια διαρκείας των 150 ευρώ) και “9” (σε αυτή τη Θύρα θα μπουν και τα εισιτήρια διαρκείας των 100 ευρώ).

* Κι ακόμα, υπάρχουν φθηνά εισιτήρια και για τη Θύρα “10″ των νεαρών οργανωμένων φίλων της ομάδας. Αυτά τα εισιτήρια της συγκεκριμένης Θύρας πάντως, διακινούνται σε πλήρη συνεργασία της ΠΑΕ με το Σύλλογο Φίλων, και διατίθενται κυρίως έξω από τη συγκεκριμένη Θύρα, κι όχι από τα εκδοτήρια.

* Στη Θύρα “4” (επισήμων) που ως γνωστόν έχει την ονομασία Σάκης Σταυρόπουλος, προσέρχονται κυρίως οι, κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης Θύρας (των 250 ευρώ), προσκεκλημένοι, τυχόν επίσημοι, στελέχη της διοίκησης και της αποστολής της εκάστοτε αντιπάλου ομάδας, άλλα παρόμοια πρόσωπα (με επιλογή της ΠΑΕ) κ.τ.λ.

Ενώ για τη Θύρα αυτή εκδίδεται και περιορισμένος αριθμός απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 20 ευρώ.

* Στη Θύρα “7” τυχόν φίλαθλοι των φιλοξενούμενων (τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ). Κατά πληροφορίες, θα βρεθούν κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου.

Όλη η επικαιρότητα