Προγνωστικά

Λίβερπουλ στο πρώτο 45λεπτο

Ακούστε το άρθρο

Μετά τις Λειψία και Τότεναμ, ακόμη δυο ομάδες θα γίνουν γνωστές απόψε. Το προβάδισμα διατηρούν τόσο η Ατλέτικο (νίκησε 1-0 στο πρώτο ματς την Λίβερπουλ), όσο και η Ντόρτμουντ (νίκησε 2-1 την Παρί), όμως αμφότερες αγωνίζονται εκτός έδρας. Με την αναμέτρηση της Αγγλίας θα ασχοληθούμε στοιχηματικά, ενώ να σημειώσουμε πως το Παρί-Ντόρτμουντ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων λόγω του κορονοϊού.

Η Λίβερπουλ του Κλοπ έπεσε θύμα της έξυπνης τακτικής της Ατλέτικο στο πρώτο παιχνίδι. Δέχθηκε το γκολ στο 4ο λεπτό μετά από μπέρδεμα στην άμυνα της, με το αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι το φινάλε. Είχε την κατοχή, αλλά δημιούργησε λίγες φάσεις. Στο πρωτάθλημα, επανήλθε στις νίκες μετά και το εκτός έδρας 2-1 επί της Μπόρνμουθ. Αυτή η νίκη την έφερε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, μιας και απομένει η μαθηματική επικύρωση του. Να σημειώσουμε πως τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι «ρεντς» σε ευρωπαϊκό παιχνίδι εντός έδρας ήταν τον οκτώβριο του 2014 (3-0 από την Ρεάλ).

Η Ατλέτικο απέκτησε ισχνό προβάδισμα μετά το 1-0 της Μαδρίτης. Απόψε μάλιστα θα έχει την στήριξη 2.800 φίλων της, ενώ η ψυχολογία της είναι σε καλό επίπεδο παρά το εντός έδρας 2-2 κόντρα στην Σεβίλλη. Να σημειωθεί πως όποτε κερδίζει 1-0 στο πρώτο ματς, συνήθως προκρίνεται (8/11 φορές έχει συμβεί).

Στα καθαρά αγωνιστικά, η Λίβερπουλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του κίπερ Άλισον (5 συμμ., 20 συμμ.), με τον Αντριάν να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Από την άλλη, η Ατλέτικο ταξίδεψε με 24-μελή αποστολή στην Αγγλία και το σύνθημα «η ισχύς εν τη ενώσει» να την χαρακτηρίζει.

Η Λίβερπουλ συνήθως μπαίνει… ορμητικά στα παιχνίδια στο «Άνφιλντ» και το ίδιο θα επιδιώξει και τώρα, αφού κυνηγάει την ανατροπή. Το πιο πιθανό είναι να «στριμώξει» από νωρίς την Ατλέτικο, με το σενάριο να κερδίζει η ομάδα του Κλοπ στο πρώτο ημίχρονο να προσφέρεται στο 2.10+.

Όλες οι ειδήσεις για το διαδυκτιακο στοιχημα κυπρος στο Topbookmakers.com.cy

Όλη η επικαιρότητα