Sexy

Λίζα Μπούκβιτς: Η χρυσή Ολυμπιονίκης με τατουάζ τη θεάς Αθηνάς που γδύνεται για το Playboy

Η Γερμανίδα Ολυμπιονίκης λίγες μέρες πριν πάει στο Πεκίνο προκειμένου να υπερασπιστεί το μετάλλιό της, γδύθηκε… για το Playboy της χώρας της.
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα της είναι Λίζα Μπούκβιτς και όσοι γνωρίζουν από χειμερινά σπορ, την ξέρουν ως χρυσή Ολυμπιονίκη στο αγωνιστικό έλκηθρο, από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Η Γερμανίδα Ολυμπιονίκης λίγες μέρες πριν πάει στο Πεκίνο προκειμένου να υπερασπιστεί το μετάλλιό της, γδύθηκε… για το Playboy της χώρας της.

«Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι γυμνή και δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της. Εγώ, για παράδειγμα, έχω λίγους περισσότερους μύες. Και τι έγινε; Μπορεί να είναι και έτσι ένα γυναικείο σώμα. Καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να κρύβεται» ανέφερε στο Playboy η 27χρονη Λίζα.

Ήταν η μοναδική αθλήτρια της Γερμανίας που φωτογραφήθηκε στο Playboy πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό μόνο άγχος δεν την γεμίζει: «Είμαι η μόνη Γερμανίδα Ολυμπιονίκης που ποζάρει τώρα γυμνή στο «Playboy» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν πραγματική τιμή για μένα όταν μου ζητήθηκε να φωτογραφηθώ μετά από τόσες πολλές επιτυχημένες Γερμανίδες που πόζαραν στο περιοδικό. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε «Θεέ μου, γιατί το έκανε αυτό;». Και φυσικά θα υπάρχουν και κάποιοι ζηλιάρηδες. Αλλά ειλικρινά, δεν με νοιάζει! Δεν χρειάζεται να αποδείξω ή να δείξω τίποτα σε κανέναν άλλο», θα σημειώσει στην Bild.

Το τατουάζ με τη θεά Αθηνά


Αυτό πάντως που προκαλεί εντύπωση δεν είναι τόσο το γυμνό της σώμα, αλλά το τατουάζ που έχει στα πλευρά της. Η ίδια μας εξηγεί ότι είναι η θεά Αθηνά με τους Ολυμπιακούς κύκλους. Το έκανε μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

«Ο προπονητής μου λέει πάντα ότι είμαι πολεμίστρια γιατί τα δίνω όλα στην προπόνηση και πάντα ξεπερνώ τον εαυτό μου. Γι’ αυτό έκανα αυτό το τατουάζ. Έγινε γιατί κέρδισα το χρυσό μετάλλιο και επέλεξα την Αθηνά γιατί είναι η θεά της μάχης και της σοφίας. Δεν ήθελα απλά να κάνω ένα τατουάζ με τους Ολυμπιακούς κύκλους όπως κάνουν όλοι» θα εξηγήσει η αθλήτρια.

Όλη η επικαιρότητα