Ψυχαγωγία

Lord of the Rings: Η νέα σειρά θα σας κάνει θεατές μιας εποχής στην οποία σφυρηλατήθηκαν τρομερές δυνάμεις

Ακούστε το άρθρο

Εδώ και τρία περίπου χρόνια, από τότε που έχει ανακοινωθεί από την Amazon η τηλεοπτική σειρά «Lord of the Rings», οι fans περίμεναν με ανυπομονησία να μάθουν περί τίνος πρόκειται. Η ιστοσελίδα TheOneRing.net, που ασχολείται με θέματα του φανταστικού σύμπαντος του LOTR, αποκάλυψε την επίσημη σύνοψη της σειράς.

Συγκεκριμένα, όπως αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr: Η επερχόμενη σειρά της Amazon Studios φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους μυθικούς ήρωες της ξακουστής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης. Το επικό δράμα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «The Hobbit» και του «The Lord of the Rings» από τον J.R.R. Tolkien, και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή, στην οποία σφυρηλατήθηκαν τρομερές δυνάμεις, βασίλεια άνθιζαν με δόξα και στη συνέχεια διαλύονταν, αταίριαστοι μεταξύ τους ήρωες δοκιμάζονταν, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος villain, που έχει «ξεπεταχτεί» ποτέ από την πένα του Tolkien, απειλούσε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Ξεκινώντας σε μία εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα ολόκληρο cast χαρακτήρων, όλοι τους γνώριμοι και νέοι, όσο αντιμετωπίζουν την επανεμφάνιση του κακού, την οποία «έτρεμαν» για καιρό, στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινότερα βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση της περιοχής των ξωτικών, Lindon, στο συγκλονιστικό βασίλειο του Númenor, στις πιο μακρινές περιοχές τους χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν μύθους, που θα ζουν για πολύ καιρό μετά το θάνατο τους.

Σημειώνεται ότι η Amazon έχει στα σχέδια της το λιγότερο πέντε σεζόν με 8-10 επεισόδια στη κάθε μία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, τα γυρίσματα για τη συνέχεια της 1ης σεζόν αλλά και για τη 2η θα ξεκινήσουν αυτό το μήνα στη Νέα Ζηλανδία. Τα γυρίσματα για τον πιλότο της σειράς, που αποτελείται από δύο μέρη, έχουν ολοκληρωθεί και αυτό βρίσκεται στην τελική φάση της παραγωγής.

Όλη η επικαιρότητα