Business

ΛΟΤΤΟ: Ποσό-ρεκόρ με 6,5 εκατ. ευρώ στην 1η κατηγορία

Τι λέει ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ για το μεγαλύτερο τζακ-ποτ της δεκαετίας
Ακούστε το άρθρο

Στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα μοιράσει το ΛΟΤΤΟ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς της 1ης κατηγορίας, στην αποψινή κλήρωση.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ στο παιχνίδι από το καλοκαίρι του 2011, γεγονός που έχει ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον των παικτών, οι οποίοι επισκέπτονται τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα για να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Όπως τονίζει ο ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Άνοιξη, Γιάννης Σιαγώνης, «το ΛΟΤΤΟ έχει σχεδόν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς οι πελάτες μας έχουν ενημερωθεί για το πολύ μεγάλο τζακ-ποτ. Τα 6.500.000 ευρώ είναι το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού από το καλοκαίρι του 2011. Το ΛΟΤΤΟ έχει το δικό του σταθερό κοινό και οι πελάτες κάθε Τετάρτη και Σάββατο καταθέτουν τα δελτία τους για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο».

Ο κ. Σιαγώνης, ο οποίος λειτουργεί το κατάστημά του από τον Φεβρουάριο του 2021, σημειώνει: «Τα παιχνίδια με μεγάλα τζακ ποτ, όπως το ΛΟΤΤΟ, το ΤΖΟΚΕΡ και το ΠΡΟΤΟ πάντα προσελκύουν πελάτες. Μακάρι στην αυριανή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ να βρεθεί ο τυχερός παίκτης στο κατάστημα μας!»

Ζωντανά η κλήρωση στις 22:00

Η κλήρωση που θα αναδείξει τους 6 τυχερούς αριθμούς του ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Όπως σημειώνει ο κ. Σιαγώνης, «η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει σήμερα στις 21:30 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα μετά, στις 22:00».

Όλη η επικαιρότητα