Επιχειρήσεις

Λουξ – Βράβευση Made in Greece Awards 2017

Ακούστε το άρθρο

Τα αναψυκτικά και χυμοί λουξ αναδείχθηκαν ως «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» στα βραβεία Made in Greece 2017, το θεσμό απονομής βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η εταιρεία Λουξ τιμήθηκε στον ίδιο διαγωνισμό και με έπαινο Επιχειρηματικής Αριστείας.

Η Λουξ ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές εταιρίες για τα ανώτερα προϊόντα της που την έχουν αναδείξει και καθιερώσει σε πολύ υψηλό επίπεδο στην προτίμηση των καταναλωτών, καθώς και για την αριστεία της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, σε μια λαμπρή τελετή που ήταν αφιερωμένη στην ανάδειξη επιχειρήσεων και οργανισμών στην Ελλάδα για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των σημάτων τους (brands) πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και την ευημερία τους.

Να σημειωθεί οτι η Λουξ έχει βραβευτεί ξανά το 2015 στα Made in Greece Awards, λαμβάνοντας διακρίσεις στις ίδιες κατηγορίες. Συνεπής στην υψηλή ποιότητα, η Λουξ επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την αξία της συνεχούς επένδυσης στη δημιουργία ενός ισχυρού brand, μέσα από καινοτόμα προϊόντα, αυθεντικές γεύσεις και επιχειρηματική αριστεία.

Όλη η επικαιρότητα