Πολιτική

Λοβέρδος για τα σενάρια διαγραφής του: Θέλω η ιστορία να σταματήσει εδώ

Θυμίζουμε ότι η δήλωσή του Ανδρέα Λοβέρδου χθες πως «εγώ δεν είμαι άνθρωπος που διαγράφεται» προκάλεσε αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ και ακολούθησαν συζητήσεις στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου ορισμένοι την αντιμετώπισαν ως αρκετά προκλητική.
Ακούστε το άρθρο

«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ» ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος αναφορικά με την συζήτηση που υπήρξε εντός του κόμματός του όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε αφήνοντας αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη για την επιλογή του να μην κατονομάζει ποιο θα μπορούσε να ήταν το τρίτο πολιτικό πρόσωπο που θα μπορούσε να αναλάβει την πρωθυπουργία στην περίπτωση συγκυβέρνησης με το πρώτο κόμμα.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες» είχε πει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη ο βουλευτής είπε: «Ό,τι είχαμε να πούμε σε επίπεδο πολιτικής ειπώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής, η απάντηση από το κόμμα μου που ήταν αρκετά επιθετική ήταν επίσης σαφής. Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι όσα είχαν να ειπωθούν, ειπώθηκαν».

Έκανε επίσης λόγο για διαφορετικές απόψεις στο κόμμα διαχρονικά και «όταν ήμασταν πολύ μεγάλο κόμμα, και τώρα που είμαστε το κόμμα που είμαστε και που δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό».

Θυμίζουμε ότι η δήλωσή του Ανδρέα Λοβέρδου χθες πως «εγώ δεν είμαι άνθρωπος που διαγράφεται» προκάλεσε αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ και ακολούθησαν συζητήσεις στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου ορισμένοι την αντιμετώπισαν ως αρκετά προκλητική. Έγινε λόγος ακόμη και για διαγραφή του, ωστόσο επικράτησαν οι ψυχραιμότερες φωνές. Αποτέλεσμα ήταν το ΠΑΣΟΚ να προβεί σε άτυπη ενημέρωση που έλεγε πως «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».

Όλη η επικαιρότητα