Κορινθία

Λουτράκι: Μια μικρή αλεπού μπήκε καμαρωτή σε αυλή και έφαγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη (vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες βλέπουν αλεπού στην πόλη.
Ακούστε το άρθρο

Η αλεπού παραμένει στο Λουτράκι και δείχνει να απολαμβάνει τη φιλοξενία των κατοίκων. Εκτός από πονηρή δείχνει να προσαρμόζεται κάτι παραπάνω από εύκολα…

Μια αλεπού που τείνει να γίνει μασκότ μιας ολόκληρης περιοχής στο Λουτράκι. Αιτία το γεγονός πως παραμένει μέσα σε κατοικημένη περιοχή τις τελευταίες μέρες και δείχνει να μην φοβάται καθόλου την παρουσία του κόσμου. Μπήκε μάλιστα σε αυλή σπιτιού και δεν έδειχνε να φοβάται.

Απτόητη και καμαρωτή βολτάρει στους κεντρικούς δρόμους του Λουτρακίου, η μικρή αλεπού εδώ και λίγες μέρες. Μάλιστα κάτοικος της περιοχής αναφέρει πως μπήκε στην αυλή του, είναι πολύ φιλική, στάθηκε να τη χαϊδέψει, έφαγε το μεζέ της και κατόπιν έφυγε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες βλέπουν αλεπού στην πόλη. Αυτό εξηγείται επειδή η αλεπού, ως ευπροσάρμοστο και πανέξυπνο ζώο που είναι, καταλαβαίνει πολλές φορές, πως στην πόλη είναι ευκολότερο να βρει φαγητό. Είναι παμφάγο είδος, τρώει από κρέας, μέχρι λαχανικά και φρούτα και μπορεί να τη δει κάποιος να ψάχνει σε κάδους απορριμμάτων.

Δείτε το βίντεο του loutrakiblog

Όλη η επικαιρότητα