Ελλάδα

«Λύγισε» η 23χρονη φοιτήτρια που μαρτύρησε στα χέρια του «βιαστή της Δάφνης»

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι είχε μετατρέψει το σπίτι του στη Δάφνη σε κολαστήριο για μία 23χρονη φοιτήτρια, υποβάλλοντάς την σε σεξουαλική κακοποίηση. Η ακροαματική διαδικασία για τον «βιαστή της Δάφνης» διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής λόγω της φύσης των αδικημάτων που βαρύνουν τον κατηγορούμενο.

Με… απουσία του «βιαστή της Δάφνης»

Ο 53χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος έχει εμφανίσει πιστοποιητικά που δείχνουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης, δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς ο ίδιος ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές.

Σήμερα η δίκη άρχισε με τη μαρτυρική κατάθεση της 23χρονης φοιτήτριας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ψύχραιμη, λυγίζοντας μόνο όταν κλήθηκε να περιγράψει τον εφιάλτη που έζησε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του 53χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπε ότι αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο και ανέφερε ότι προσπάθησε να ξεφύγει, όμως εκείνος παρά το βάρος του και τα προβλήματα όρασης έτρεξε και την έπιασε. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η υπόθεση είδε το «φως» της δημοσιότητας, τον Μάιο του 2017 όταν οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας είχαν δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή της, αναφέροντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που διέμενε στη Δάφνη.

Η δίκη διεκόπη για τις 18 Σεπτεμβρίου 2018.

Πηγή: newsit

Όλη η επικαιρότητα