Ελλάδα

«Λύγισε» και ο Ν. Χαρδαλιάς – Το «αντίο»στην καθημερινή ενημέρωση

Ακούστε το άρθρο

Τον ανθρώπινο απολογισμό και το συγκινητικό αντίο του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ακολούθησε ο υφυπ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος μετα την τυπική ενημέρωση για τα έως τώρα δεδομένα και τις αλλαγές που έχουν αρχίσει να ισχύουν μετά τη σταδιακή άρση των περιορισμών λύγισε.

Με σπασμένη φωνή και με δυσκολία να συγκρατήσει τη συγκίνησή του αναφέρθηκε στο τέλος της καθημερινής ενημέρωσης από το υπ. Υγείας και την Πολιτική Προστασία ευχαριστώντας όλους και τους πολίτες για την κατανόηση, τη συμπόρευση και τις προσπάθειες που κατέβαλαν ειδικά την περίοδο του lockdown.

“Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση της προσπάθειας μας, με την επανεκκίνηση των περισσότερων δραστηριοτήτων να έχει ξεκινήσει ή να έχει δρομολογηθεί”, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση.

Σημείωσε πως έχουμε επανέλθει σε μεγάλο μέρος στη νέα μας καθημερινότητα, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν έχουμε ξεμπλέξει με την πανδημία και ότι θα βρίσκεται κοντά μας για μεγάλο διάστημα ακόμα.

Tέλος ο Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε επαγρύπνηση και αυστηρή τήρηση των μέτρων

Είχε προηγηθεί ο συγκλονιστικός καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος μεταξύ άλλων απευθυνόμενος σε επικριτές του και μη είπε πως “μπορώ ακόμη να κλαίω και να τραγουδάω”.

“Με μόνο εφόδιο την ειλικρίνεια, την ομάδα μου και την ανεκτίμητη βοήθεια προσπάθησα να δίνω χρήσιμες πληροφορίες, να απαντώ στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για να βοηθήσω τους πολίτες. Δεν αισθάνθηκα τίποτα διαφορετικό από όλους σας. Αναπάντεχα και απροσδόκητα βρέθηκα τόσο κοντά σας μέσω του τηλεοπτικού φακού και μέσω απαγορευτικού. Αισθάνθηκα κοντά σας και ας μην επικοινωνούσαμε με φυσικό τρόπο”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

https://www.patrisnews.com/koronoios-live-i-anakinosis-tsiodra-chardalia-17/

Όλη η επικαιρότητα