Ηλεία

Λύκειο Ελληνίδων Πύργου: Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Η συνέλευση φιλοξενήθηκε στο χώρο που στεγάζονται τα γραφεία του Λυκείου στον Πύργο και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και ο οικονομικός απολογισμός για το 2019, ο προϋπολογισμός του 2020 καθώς και ανακοινώσεις και προτάσεις σχετικά με την ερχόμενη περίοδο.

Όσον αφορά το τελευταίο θέμα η συζήτηση περιστράφηκε στην αρνητική συγκυρία που διαμορφώνει η πανδημία του κορωναιού που επηρεάζει την καθημερινότητα και –συνεπώς- και τις πολυσχιδείς δράσεις που συνηθίζει να διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων. Όπως τονίστηκε κατά την διάρκεια της συνέλευσης «πυξίδα» για οποιαδήποτε απόφαση θα είναι τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού…

Με δήλωση της η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου, Κατερίνα Παρασκευοπούλου ανέφερε ότι «Ευχαριστούμε τα μέλη μας για την παρουσία τους στην Γενική μας Συνέλευση ,ώστε να έχουμε απαρτία, στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Τηρήσαμε τις αποστάσεις, αλλά χαρήκαμε που συναντηθήκαμε μετά τόσο καιρό».

Όλη η επικαιρότητα