Μ. Μπαλαούρας: «Κρίμα να παίζει με τα fake news ο βουλευτής της ΝΔ Α. Νικολακόπουλος»

Στην στήλη Κλικ της εφ. «Πατρίς» στις 16/3/2) με τίτλο «Ανελέητο στρίμωγμα…», ο βουλευτής της ΝΔ Α. Νικολακόπουλος, εμφανίζεται ότι «στρίμωξε για τα καλά το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Τζανακόπουλο στην Επιτροπή για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου», κατηγορούμενο από τη πλειοψηφία (ΝΔ-ΚΙΝΑΛ), για παρεμβάσεις στο τεράστιο σκάνδαλο της NOVARTIS στη χώρα μας.

Ο Α. Νικολακόπουλος εμφανίζει ότι «ο κ. Τζανακόπουλος μετά από διαδοχικές ερωτήσεις του, ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, αποκαλύφθηκε ότι δεν έλεγε όλη την αλήθεια σε σχέση με τις συναντήσεις που έκανε στον Άρειο Πάγο, ενώ αναγκάσθηκε στη ροή της συζήτησης να εκθέσει και συναδέλφους του!».

Σκάνδαλο Novartis: «Εκεί που χρωστάγανε στον ελληνικό λαό, τους παίρνουν και το βόδι»

Ας θυμίσουμε, συνοπτικά, ορισμένα γεγονότα: Η συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής έγινε κατά πλήρη αντιστροφή της λογικής. Στην ουσία, με όχημα τον πρώην αναπληρωτήυπουργόΔικαιοσύνης, επιχειρεί να ξανανοίξει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο το σκάνδαλοNovartis (που ήδη έχει σταλεί στη Δικαιοσύνη από την προηγούμενη Βουλή και έχει πάρει το δρόμο της για όσα πρόσωπα προέκυψαν επαρκή στοιχεία) «από την ανάποδη», με ελεγχόμενους στην ουσία όσους συντέλεσαν υπό οποιαδήποτε ιδιότητα στην αποκάλυψη και διερεύνηση του σκανδάλου.

Έτσι:

1.Απέκλεισαν με πολιτική σκοπιμότητα δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ(Πολάκη, Τζανακόπουλο) από μέλη της επιτροπής, μετατρέποντας τους σε μάρτυρες!

2. Προσπάθησαν να αποκαλύψουν, ανεπιτυχώς τελικά, με τον τρόπο εξέτασης από την Επιτροπή, τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης.

3.Μετά από κάθε συνεδρίαση της Επιτροπής ταφίλια προς τη ΝΔ μέσα ενημέρωσης, παρουσιάζουν με πανομοιότυπο τρόπο, τις ανοησίες περί «σκευωρίας», (αλλάζοντας όμως το ύφος, σύμφωνα με το στυλ του μέσου), αντεστραμμένες τις καταθέσεις μαρτύρων.Όταν θα δημοσιοποιηθούν ταπρακτικά της τηςΠροανακριτικήςΕπιτροπής, τότε, αυτοίπου (ανα)παράγουν τα fake news, αν είχαν φιλότιμο θα εξαφανίζονταν… Τέλος, σήμερα με την απειλή του κορωνοϊού, αναδεικνύεται περίτρανα η αναγκαιότητα του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις το λεηλάτησαν κτίζοντας πολιτικά τζάκια και περιουσίες, όπως με το σκάνδαλο Novartis.

Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑτο έσωσε από τη κατάρρευση και, όσο μπορούσε μέσα στη χρεοκοπία που μας οδήγησαν, το στήριξε, επιτρέποντας, μάλιστα, σε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους πολίτες, την ελεύθερη πρόσβαση! Ευχόμαστε, η κυβέρνηση τηςΝΔνα αλλάξει ιδεολογική κατεύθυνση, που ήταν η ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, για να σωθεί ο κόσμος…

ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ