Αρθρογραφία

Μ. Μπαλαούρας: Με όπλο το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ που παρέχει Ελπίδα για τη κοινωνία προχωράμε με τόλμη και αποφασιστικότητα

*Γράφει ο Μ. Μπαλαούρας, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ
Ακούστε το άρθρο

 Σε σάλπισμα συσπείρωσης και αποφασιστικότητας μας υποχρεώνει το δυσμενές αποτέλεσμα των εκλογών που ενδεχομένως να καταστήσει τον Μητσοτάκη (!) ανεξέλεγκτο «ηγεμόνα»! 

Μια ισχυρή Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να γίνει ένα ισχυρό ανάχωμα αντίστασης στη παντοδυναμία και αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

 Η ιστορία έχει καταγράψει ήττες. Μας διδάσκει όμως ότι μπορούν να καταστούν στρατηγικές νίκες…εφ΄ όσον  μας κάνουν σοφότερους. Προς τούτο ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να δράσει με αποφασιστικότητα, τόλμη, καθαρό-εναλλακτική λόγο.

Να πρωταγωνιστήσει για τους ανθρώπους που έχουν βιοτικές ανάγκες, τους βιοπαλαιστές, τους επαγγελματίες, τους απόμαχους και τη Νεολαία που ασφυκτιά, σε έναν μολυσμένο Περιβάλλον (και από τη περιβαλλοντική κρίση) που τη παραπετά, αναζητώντας Ελπίδα. Για όλους αυτούς που αναζητούν έναν πιο δίκαιο κόσμο…

 Έχουμε ένα σημαντικό όπλο αντιπαράθεσης, το Πρόγραμμα μας που παρέχει σταθερότητα και ελπίδα ανάταξης της κοινωνίας…

Προφανώς, μέσα από τη καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και συντρόφους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και σε αυτούς που με τίμησαν και μου στάθηκαν, σε αντίξοες συνθήκες! 

Όλη η επικαιρότητα