Ελλάδα

Μάχη με ληστές σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο – Νεκρός ο ένας δράστης (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Νεκρός είναι ο ένας από τους τέσσερις ληστές που το πρωί εισέβαλαν σε διαμέρισμα στο Π. Φάληρο, αλλά η αστυνομία έφτασε εγκαίρως με αποτέλεσμα από τότε να είναι σε εξέλιξη ένα θρίλερ.

Ολα ξεκίνησαν στις 10.10 το πρωί στην οδό Μουσών στο Π. Φάληρο όταν ομάδα τεσσάρων Γεωργιανών εισέβαλε στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι, και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Προφανώς, όμως, κάτι αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει στο επάνω διαμέρισμα, και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές.

Οι ληστές, για να διαφύγουν, πήδηξαν από τον 8ο στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας και ακολούθησε καταδίωξη μπαλκόνι-μπαλκόνι.

Δύο δράστες προσπαθώντας να διαφύγουν από τα μπαλκόνια διπλανών διαμερισμάτων, εγκλωβίστηκαν τελικά από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Ο τρίτος επίσης στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε από τον 7ο όροφο στο κενό και σκοτώθηκε.

Αγωνία επικρατεί για τον τέταρτο δράστη που κατάφερε να διαφύγει και γι αυτόν τον λόγο έχει αποκλειστεί η περιοχή και είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο τέταρτος ληστής, ο οποίος είναι «ένοπλος και επικίνδυνος» να έχει κρυφτεί σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Πλάνα από το σημείο από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ:

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα