Ψυχαγωγία

Mad Video Music Awards: Η ανακοίνωση του MEGA για το πρωτοφανές περιστατικό

Το MEGA, με ανακοίνωσε που εξέδωσε, καταδικάζει τα όσα έγιναν μεταξύ του Light και του SNIK στη μεγάλη γιορτή της μουσικής.
Ακούστε το άρθρο

Τα Mad Video Music Awards επέστρεψαν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Την μεγάλη μουσική γιορτή ωστόσο, αμαύρωσαν οι τράπερς Light και Snik που πιάστηκαν στα χέρια δύο φορές, με αποτέλεσμα να διακοπή το σόου για αρκετή ώρα και μάλιστα να τραυματιστούν οι Έλενα Παπαρίζου και Ρούλα Κορομηλά.

Η ανακοίνωση του MEGA

Το MEGA, που θα μεταδώσει τα βραβεία την 1η Ιουλίου στις 21:00, εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα γεγονότα.

«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα και τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των Mad Video Music Awards από το MEGA δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Μεγάλο Κανάλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Σε παρόμοια ανακοίνωση προέβη και το Mad Tv

«ΤαMad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», καταλήγει η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα