Lifestyle Ψυχαγωγία

MAD VMA 2019: Όλα όσα έγιναν και δεν είδες στο backstage της μεγάλης βραδιάς!

Ακούστε το άρθρο

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards by Coca–Cola ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, στο Γήπεδο του Tae Kwon Do! Για ακόμη μια φορά, παρουσιάστηκε το πιο ανατρεπτικό μουσικό θέαμα, στη 16η απονομή μουσικών βραβείων που διοργανώνεται από το Mad και την Coca–Cola. Αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής απογείωσαν για ακόμα μία χρονιά το κοινό, στο εκρηκτικό show των Mad Video Music Awards 2019.

Το TLIFE βρέθηκε για ακόμα μια χρονιά στο backstage της φαντασμαγορικής βραδιάς και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του show. Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες φόρεσαν τα καλά τους, το πιο αστραφτερό τους χαμόγελο και απόλαυσαν την μουσική γιορτή. Μπορεί οι πρωταγωνιστές της βραδιάς να είχαν άγχος για τα live act τους, αφού ο χρόνος που είχαν να αλλάξουν ήταν περιορισμένος, όμως δεν άφησαν στιγμή να τους επηρεάσει αυτό.

Μεταξύ των προσώπων που απαθανάτισε ο φακός μας στα παρασκήνια βρίσκονται ο Βασίλης Καρράς, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Χρήστος Μάστορας, η Κόνι Μεταξά, η Josephine, η Ήβη Αδάμου, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

via

Όλη η επικαιρότητα