Ψυχαγωγία

Maestro: Δείτε μοναδικές φωτογραφίες από τη επιτυχημένη σειρά του Mega

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και η προσμονή του κόσμου να δει τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, είναι στοιχεία της επιτυχίας του «Maestro»
Ακούστε το άρθρο

Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η σειρά που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στο Mega, έχει ήδη αφήσει εποχή. Η υψηλή αισθητική, τα εκπληκτικά πλάνα και η φωτογραφία μιας μοναδικά όμορφης περιοχής, των Παξών, η σκηνοθετική μαεστρία του Παπακαλιάτη, αλλά και οι ερμηνείες καταξιωμένων και μη ηθοποιών, έχουν κάνει το σίριαλ να ξεχωρίζει φέτος.

Αλλωστε, τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και η προσμονή του κόσμου να δει τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, είναι στοιχεία της επιτυχίας του «Maestro».

Οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες σε ένα κοινωνικό δράμα με στοιχεία θρίλερ και με αισθητική που παραπέμπει σε ξένες παραγωγές.

Πολλά είναι τα θέματα που θίγονται στη σειρά. Μυστικά και ψέματα, πάθη, έρωτες και απογοητεύσεις, συνδέονται αρμονικά.

Και μαζί με την εκπληκτική μουσική που επιλέγει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, κάνουν τη σειρά ένα μεγάλο τηλεοπτικό αριστούργημα.

Σας παρουσιάζουμε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Maestro»

Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 22:40, στο MEGA, με νέο επεισόδιο.

Το νήμα της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται. Οι ήρωες αποκαλύπτονται, παρασύρονται από τα πάθη τους και έρχονται αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς…

«Προσευχή»

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

Όλη η επικαιρότητα