Smile Ψυχαγωγία

Maestro: Μαγευτική η Ηλεία ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου στο τρέιλερ της νέας σειράς του Παπακαλιάτη

Η πανέμορφη Κλέλια, φαίνεται πως είναι η νέα μούσα του επιτυχημένου δημιουργού!
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κυκλοφόρησε σήμερα, και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις.

Η σειρά «Maestro», που μέχρι πρότινος έφερε τον τίτλο «Δάσκαλος», διαδραματίζεται στους Παξούς, ενώ γυρίσματα έγιναν επίσης στην Κέρκυρα και την Αθήνα.

Το Mega, τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο θα προβάλλεται ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: «Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες».

Μαγεύει η Κλέλια Ανδριολάτου

Η παρουσία που αναμφίβολα ξεχωρίζει στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είναι αυτή της Ηλείας ηθοποιού (σ.σ. με καταγωγή από το Κατάκολο), Κλέλιας Ανδριολάτου.

Η πανέμορφη Κλέλια, φαίνεται πως είναι η νέα μούσα του επιτυχημένου δημιουργού, ο οποίος την επέλεξε για να ενσαρκώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυαναμενόμενη σειρά, διάρκειας εννιά επεισοδίων.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Δείτε το τρέιλερ: 

Όλη η επικαιρότητα