Ελλάδα

Μαφία Κορυδαλλού: «Δεν είχαμε ερωτική σχέση» δηλώνει η προφυλακισμένη δικηγόρος (βίντεο)

Ακούστε το άρθρο

Αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδουν και τα συμπεράσματα από τους «καυτούς διαλόγους» – «Σκεφτόταν την αυτοκτονία, προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο» δηλώνει στην τηλεόραση του Star

Η δικηγόρος που έχει προφυλακιστεί για το αποκαλούμενο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών και φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον φερόμενο νονό της Αλβανικής Μαφίας μιλά αποκλειστικά μέσα από τη φυλακή στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου. Οι αποκαλύψεις της θα προκαλέσουν αίσθηση.

Στους διαλόγους η δικηγόρος και ο φερόμενος ως αρχηγός της Μαφίας στον Κορυδαλλό φέρονται να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Τον αποκαλεί άντρα της ζωής της. Λέει ότι τον αγαπά. Αυτός την αποκαλεί «μωράκι του». Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

«Δεν είχαμε ερωτική σχέση»

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο διότι αυτός ήταν σε καθεστώς κράτησης και δεν θα μπορούσε να υπήρχε ερωτική σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του Star και πρόσθεσε:

«Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί μου είχε εκμυστηρευθεί και υπάρχει και αυτό σε διαλόγους ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία. Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια.

Οποιαδήποτε ερωτική σχέση να είχα με οποιονδήποτε, πιο πάνω έχω τις αξίες μου. Και να είχα και μην είχα πάλι εγώ κάποιες αξίες δεν θα τις παραβίαζα για κανέναν Αν θέλεις να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσεις είναι κακό; Έχει σχέση με την απόδραση και τη δολοφονία;

Αν ήμουν ερωτευμένη, λέω εγώ, θα έκανα τα πάντα για αυτόν χωρίς στοιχεία;
Η σχέση μας ήταν στα πλαίσια της δικηγορικής μου ιδιότητας και προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά», λέει.

Στην ερώτηση αν αρνείται το φλερτ, η προφυλακισμένη δικηγόρος αναφέρει στις δηλώσεις της

«Κοίταξε θα σου πω κάτι πολύ σοβαρό. Πολλές φορές που συνομιλούσαμε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και καταλάβαινα του έλεγα να κόψει την πρέζα, μου έλεγε ότι φοβάται για τη ζωή του από τον απο τον ……μην τον δηλητηριάσουν. Γιατί τον άκουγα να είναι μαστουρωμένος στις συνομιλίες, όταν δε μου έλεγε κάτι που παρέκκλινε της σχέσης δικηγόρου και κρατούμενου κατανοούσα και το απέδιδα στη χρήση ναρκωτικών ουσιών».

«Απαντούσα ανυποψίαστη»

Όπως έχει γίνει γνωστό ο φερόμενος αρχηγός της Αλβανικής Μαφίας δύο ημέρες πριν τη δίκη Ζαφειρόπουλου ζήτησε από την δικηγόρο του πληροφορίες για τους χώρους του Εφετείου και αν υπάρχουν ΜΑΤ.

Εκείνη τις έδωσε γιατί ήταν ανυποψίαστη αναφέρει.

«Λέει κατόπτευα τον χώρο του Εφετείου, πρόσεξε, εγώ ανυποψίαστη όταν με ρώτησε για κάποιο δωμάτιο στο Εφετείο που βρίσκεται, ανυποψίαστη του είπα είναι εκεί. Όταν διακόπτεται το δικαστήριο και τους μεταφέρουν σε κάποιο δωμάτιο και εγώ ανυποψίαστη του απάντησα τη θέση του δωματίου το χώρο. Το δωμάτιο αυτό βρίσκεται κοντά στην έξοδο, του απάντησα τελείως ανυποψίαστη. Εξάλλου πώς θα ήταν δυνατόν σε μία αίθουσα στην οποία γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος κατά την είσοδο σε αυτή τόσο σωματικός όσο και στις αποσκευές;

Μας αδειάζανε τις τσάντες. Πώς θα ήταν δυνατόν εγώ και με πάνοπλους αστυνομικούς οι οποίοι συνόδευαν τους κατηγορουμένους με προτεταμένα τα όπλα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να σκεφτώ να διανοηθώ ότι αυτός με ρωτούσε για τη θέση του δωματίου για τη διαρρύθμιση του δωματίου προκειμένου να αποδράσει;

Υπάρχει διάλογος που λέει σε παρακαλώ μπορείς να μου φέρεις ένα στυλό και λέω όχι δεν προλαβαίνω να αγοράσω κανένα στυλό γιατί εγώ πρέπει να πάω στο δικαστήριο».

«Είμαι λειτουργός της δικαιοσύνης»

«Εμείς οι δικηγόροι δεν ξεχωρίζουμε σκληρούς ή μαλακούς κακοποιούς» προσθέτει επίσης στις δηλώσεις της.
«Είμαι ένας πραγματικός λειτουργός της δικαιοσύνης που μάλλον το κράτος δεν θέλει τέτοιους, δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι ένας άνθρωπος να βοηθήσει έναν άλλον δεν μπορεί δεν το δέχεται», καταλήγει η δικηγόρος.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα