Events

Μάγεψε το κοινό η Πέγκυ Ζήνα στο Κατάκολο (VIDEO)

13729053_10208237428526712_3518927024554252066_n.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ένα όμορφο Σαββατόβραδο έζησαν οι -περίπου- 500 θεατές που βρέθηκαν στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού του Κατακόλου για να παρακολουθήσουν την συναυλία της Πέγκυ Ζήνα


Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ και έμεινε εκεί για δυο ώρες ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της που την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του κοινού κατά την διάρκεια της 20ετούς πορείας της. 

Άλλωστε η φετινή περιοδεία της Πέγκυ Ζήνα ανά την Ελλάδα -σταθμό της οποίας αποτελεσε και το Κατάκολο- “γιορτάζει” αυτά τα 20 χρόνια κάτι που τόνισε και η ίδια η τραγουδίστρια. 

Με κέφι, “ζεστή” σκηνική παρουσία και ιδιαίτερη επικοινωνία με τον κόσμο η Πέγκυ Ζήνα κέρδισε μαζί με τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου ανανεώνοντας, για το κοντινό μέλλον, το ραντεβού της με την Ηλεία. 

Να σημειωθεί πως στο “άνοιγμα” της βραδιάς στη σκηνή βρέθηκε η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια Νώαινα (σ.σ. τραγουδώντας ξυπόλητη).

Μικροπροβλήματα σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της προσέλευσης του κοινού, με την Παραγωγή της συναυλίας να φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που σημειώθηκαν. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδας Βαρουξής μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Μάκη Ρομποτή. 

Γιώργος Γουβιάς

gougio@hotmail.com


Όλη η επικαιρότητα