Events

Μαγευτική Νατάσσα Μποφίλιου στο θέατρο «Ολυμπία» (VIDEO)

dsc02003.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με το ασυγκράτητο ταμπεραμέντο, την αστείρευτη ενέργεια επί σκηνής και τη γεμάτη πάθος και γλυκύτητα – ανάλογα με τα τραγούδια – ερμηνεία της, η Νατάσσα Μποφίλιου καθήλωσε το κοινό της Ηλείας, υπενθυμίζοντας στους θαυμαστές της για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το δυνατό της χαρτί.

Τέσσερα χρόνια μετά, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, επέστρεψε στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, αυτή τη φορά όμως στο θέατρο «Ολυμπία» στο Φλόκα, όπου φιλοξένησε περισσότερους από 2.000 θεατές. Γυναίκες – κυρίως – και άνδρες, τραγούδησαν μαζί της και έγιναν η «2η φωνή» ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ερμηνεύτριας, που από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε μαζί τους μ’ ένα μοναδικό τρόπο, «δίνοντάς τους» το μικρόφωνο πολλές φορές.

Η συναυλία ξεκίνησε με «Το Μέτρημα» και για 2,5 περίπου ώρες, η Νατάσσα Μποφίλιου ερμήνευσε παλιά και αγαπημένα τραγούδια του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου που καταφέρνουν να ισορροπούν την ευαισθησία και το πάθος, αλλά και νέα, από τον καινούριο της δίσκο «Πρώτες λέξεις», τη νέα της συνεργασία με τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Οδυσσέα Ιωάννου και τον Θέμη Καραμουρατίδη. Μάλιστα ο τελευταίος πήρε τον μουσικό λόγο, ερμηνεύοντας κάποια από τα τραγούδια τους, αλλά και τραγούδια άλλων διακεκριμένων καλλιτεχνών. Η Νάτασσα Μποφίλιου δεν έμεινε μόνο στα δικά της, αλλά «τόλμησε» να ερμηνεύσει και τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών, όπως το «Παραπονεμένα Λόγια» του Γιάννη Μαρκόπουλου και το «Η Ρόζα η ναζιάρα».

Η συναυλία έκλεισε με την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα να τραγουδά «Εν Λευκώ», ένα από τα πρώτα τραγούδια με τα οποία «συστήθηκε» στο κοινό πριν λίγα χρόνια, ξεσηκώνοντας, ακόμα και αυτούς που είχαν μείνει στις κερκίδες, που σηκώθηκαν όρθιοι και την χειροκρότησαν δυνατά.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο την συγκινητική εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου, από την μοναδική συναυλία που έδωσε στο Φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας, στο Θέατρο Φλόκα.


Νάνσυ Σπυροπούλου

Όλη η επικαιρότητα