Ηλεία

Μαγική καρναβαλούπολη σε Βάρδα και Ανδραβίδα: Ξεφάντωσαν τα παιδιά στον Κάμπο (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Τα παιδιά του Κάμπου το Σαββατοκύριακο πέρασαν υπέροχα στην Μαγική Καρναβανούπολη και σε αυτό συνετέλεσε ο καλός καιρός και η σωστή οργάνωση.

«Αφιερωμένο στα παιδιά » ήταν το Σαββατοκύριακο στον Κάμπο όπως είπε και ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ. Το Σάββατο το πρωί η Καρναβαλούπολη με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις είχε στηθεί στην Βάρδα. Δεκάδες παιδιά κατέκλυσαν το κέντρο (Αγίου Νικολάου-Πατρών Πύργου) παίζοντας και χορεύοντας.

Παράλληλα   οι μαθητές αλλά και γονείς μαθητών των δημοτικών σχολείων  έκαναν διαγωνισμό του πιο πρωτότυπα στολισμένου ποδηλάτου. Ήταν ακόμη μια όμορφη ιδέα του γυμναστή Κώστα Διαμαντόπουλου, μια ιδέα στην οποία συμμετείχαν αρκετοί μικροί και μεγάλοι με τα ποδήλατά τους και η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολύ πρωτότυπες εμφανίσεις. Οι νικητές πήραν δώρο βιβλία.

Την  Κυριακή το πρωΐ η μαγική Καρναβανούπολη μεταφέρθηκε στην πλατεία της Αγίας Σοφίας. Τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν και ξυλοπόδαρος ήταν εκεί και περίμεναν τα παιδιά που δεν άργησαν να εμφανισθούν. Το ξεφάντωμα ξεκίνησε από τις 10.30 το πρωί μέχρι το μεσημέρι.  Αμέσως στήθηκε ένας μεγάλος κύκλος με τα παιδιά και το παιχνίδι ξεκίνησε. Ανάμεσα στα παιδιά και η πρόεδρος του ΝΠ Ανδραβίδας Κυλλήνης Άννα Γεωργιοπούλου που χόρεψε και έπαιξε μαζί τους. Ο αντιδήμαρχος Λάμπης Δημόπουλος παρακολουθούσε χαμογελαστός, όπως και δεκάδες γονείς που ήταν κοντά στα παιδιά ή στις όμορφες καφετέριες της πλατείας.

Όλη η επικαιρότητα