Κόσμος

Μαχαίρωσε τα παιδιά της … για να σταματήσουν να κλαίνε

policehpa6_954635845.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για απόπειρα δολοφονίας των ίδιων των παιδιών της κατηγορείται μια νεαρή μητέρα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, καθώς σύμφωνα με τις αρχές, είχε κόψει τον λαιμό των παιδιών της προκειμένου να σταματήσουν να κλαίνε.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Κριστίνα Μπουθ, κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας πως τα τρία της παιδιά έκλαιγαν ασταμάτητα και “χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη”.

Η 28χρονη μητέρα και ο σύζυγός της Τόμας Μπουθ έχουν τρία παιδιά, ένα 2χρονο κοριτσάκι και δίδυμα 6 μηνών.

Όταν οι αξιωματούχοι έφτασαν το Σάββατο το βράδυ στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανησυχητικό θέαμα. Οι αστυνομικοί είδαν τα δίδυμα στον καναπέ να κλαίνε «ασταμάτητα» και να «αιμορραγούν από τον λαιμό τους». Ένας αξιωματικός στη συνέχεια ανέβηκε στον πάνω όροφο και βρήκε το 2χρονο κοριτσάκι στο κρεβάτι, κάτω από τα σκεπάσματα με «στεγνό αίμα παντού επάνω της».

Η 29χρονη που υποφέρει από επιλόχεια κατάθλιψη είπε στους αστυνομικούς πως κατέβηκε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι και έκοψε τους λαιμούς των μικρών παιδιών τους.

Ανέφερε ότι ο σύζυγός της, λοχίας Thomas Booth, θυμώνει πολύ όταν κλαίνε και έτσι πίστεψε πως αν τα σκότωνε θα επικρατούσε ησυχία στο σπίτι.

Και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Είναι πλέον σε σταθερή κατάσταση και θα παραδοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες προστασίας παιδιών.

Όλη η επικαιρότητα